Otomasyon dükkanı acmak

Katılım
10 May 2019
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
32
2010 yılında endüstriyel otomasyon teknolojileri bölümünden mezun oldum.otomasyon ve elektrik şirketi kurmak istiyorum.plc bilgim iyi seviyede.onun haricinde solidworks pic pnomatik konusundada tecrübem var.fakat sermaye olarak 3000 5000 tl ile başlamak durumundayım. Az bi sermayeyle otomasyonda nereden işe başlamalıyım
 
  • Beğen
Tepkiler:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
hiç başlama derim. zaten piyasa yeterince ölmüş. otomasyon dükkanı , bakkal dükkanı mantıgıyla işlemiyor. bi laptop yetiyor. ille resmi yer açacam diyorsan buyur aç ama o 3-5bin lira senin müşteriye git gel yol masrafını ancak karşılar. gel biz lokmacı açalım boşver otomasyon falan bu ülkede değer görmez
 
bu kadar büyük firmalar varken (yurtiçi-yurtdışı) marka olmak etiket olmak en az 10-15 yılını alır, nasıl ekmek yiyeceğim ben dersen Bakım onarım kısmına git derim. çünkü servisleri onarım işini yapmıyor sadece parça değiştiriyor (yani sistem kartını) bizim gibi plc den hiç anlamayanlar ise sadece bir röle,diyot veya bir bileşen değiştirerek sistemi tekrar çalışır hale getiriyoruz. binlerce euroluk sistem çalışmaya devam ediyor. bize zor gelen ise yazılım kısmı onu da sen çöz sen para kazan derim.
 
Her taraf otomasyoncu oldu harbiden.Bende istiyorum ama zor gibi hemde şu sıralar
 
Aç kardeşim. En fazla bir sene kaybedersin. Sonradan denemediğine pişman olmazsın. Ayrıca senin bilgin hakkında seni tanımadan yorum yapmak doğru değil. İlk yıl sıkıntı yaşayacaksın.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst