omron plc'de program download ve analog sinyaller

fivesense

Üye
Katılım
5 Mar 2008
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar elimde cx programmer v5.0 var. cj1m cpuya sahip omron plc'ye bağlanabiliyorum. cpu'nun üzerindeki programı pc ye çekip küçük bir değişiklikten sonra tekrar yüklemek istiyorum. programı pc ye çekip değişikliği yaptım. PLC --> transfer --> from file deyip, kaydettiğim dosyayı gösteriyorum fakat PLC password koruması altında falan diyor. fakat ekteki resimde olduğu gibi herhangi bir protection koruma yok. acaba nerede yanlış yapıyorum yardımcı olurmusunuz?

ayrıca analog modül mad42 bağlı ve 3 adet analog input mevcut. acaba bu analog değerleri nereden görebilirim.adresleri ne olabilir? analog sinyal omronda ne ile ifade ediliyor? ben bu sinyalleri bulamadım. modülün üstünde yada elimde analog sinyallerin adreslerini belirten bir doküman yok maalesef. sadece 4-20mA olduklarını ve mad42nin neresine bağlandıklarını biliyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirm.


Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
aslında user memory veya task olarak şifre gözükmüyor ..olsada zaten upload yapamazdın.birde transfer yapacaksan "transfer to plc " demen gerekiyor." from " değil.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
linkler bozuk , yardımcı olurmusunuz
 
merhaba omron cp1w mad 42 cp2 E DE KULLANACAM ADRESLEME NASILDIR ARKADAŞALAR
 

Forum istatistikleri

Konular
128,127
Mesajlar
915,257
Kullanıcılar
449,843
Son üye
hvncrblt

Yeni konular

Geri
Üst