Nofrost buzdolabı defros çok uzun sürüyor buzluktaki malzeme eriyor sonra çalışıyor

arkadaşlar no frost dolap çok güzel soğutuyor -20 görüyor elektronik kartlı Vestel bir hafta içinde tüm her şey eriyor döndurucudaki hersey eriyor kart yada sensör den şüpheleniyorum nasıl bir yol izlemeliyim arıza nerden kaynaklı olabilir

Ustam mekanik defrost timera sahip modelse, yakında timer degistirilmis ve kablolamasi hatali yapılmıştır. Şemaya başvurmalısın.

Termal sigorta ve ntc sensörü birlikte değiştir. Sıcaklık değeri sağlıklı ölçülmüyor.
Elektronik kart arızalı olsa defrost yapmaz. Defrost sonrası tekrar soğutmaya geçmez.
Çiftli 4 kablolu yassı olan şeyi değiştim birde dondurucu bölümdeki minik bie sensör var onu değiştim. olurmu diye sonrasında bişey değişmedi aynı devam ediyor

2 sarı 2 mavi kablolu değil mi? Termal sigortadır o.
Elektronik kartının resmini ekler misin? 4 röleli mi 5 röleli mi diye bakacağım. Genelde rölesi bozuluyor.
Kompreör çok ısınıyorsa termiği soğumadan devreye girmez. Bu Vestel kartlı modelleri gecikmeli başlangıç ile çalışıyor ve hiç sevmiyorum.

Forum istatistikleri

Konular
133,383
Kullanıcılar
459,231
Son üye
Dmronr1

Yeni konular

Geri