NodeMCU esp8266

erenuz40

Üye
Katılım
1 Ocak 2021
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
21
Esp8266'yı bir erişim noktası olarak ayarladım. Normal wifi ağı gibi telefonlar bağlanılabiliyor. WiFi.setOutputPower şöyle bir kod ile sinyalleri kontrol ediyorum fakat android ve ios için ortak sinyal değerini bulamadım mesela 1.5 yapıyorum android'in wifi listesinde çıkıyorsa ios' da çok zor çıkıyor bunun için ideal değer nedir sinyalin düşük olması lazım wifi ağının yardımcı olabilecek var mı? Birde bu nodemcu wifisini sürekli wifi listelerinde tutmak için ne yapmak gerekir.
 
Ne yapmak istediğini tam anlayamadım. Wifi Manager kütüphanesini araştırsan işine yarayacağını düşünüyorum.
 
Ne yapmak istediğini tam anlayamadım. Wifi Manager kütüphanesini araştırsan işine yarayacağını düşünüyorum.
Nodemcu esp8266'yı bir erişim noktası olarak ayarladım. Normal bir wifi ağı. Bu wifi ağını telefonlarda sürekli listede tutmak için yazılabilecek bir kod var mı
 
Listede olmasının nasıl bir anlamı olacak? Kapsama alanında olduğunda listeye gelecek. Ha, daha kuvvetli bir bir yayın varsa kapsamada olsa bile etkisi olmaz. Telefona arada bir ağları tarayan uygulama yazılırsa ve de aranan ağ listelenirse uygulama aracılığıyla ona bağlan denebilir.
 
Ben bir uygulama yaptım androidde wifileri listeledim onlara bağlanabiliyodum. Birde şunu yapmak istiyodum uygulamanın içinde wifi ağlarına öncelik tanıma telefon ilk olarak o uygulamadan seçtiğim wifiye bağlancaktı ve eğer farklı bir ağa bağlandıysa ondan kopup tekrar öncelik verdiğim ağa bağlanacaktı bunu nasıl yapabilirim fikriniz varmı bilmediğim için yapamadım bunu.
 
Öyle bir uygulama yazmadım. Yukarıda tarif ettiğim gibi belli sürelerde tarayan bir uygulama ile istediğinize ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,610
Mesajlar
919,015
Kullanıcılar
450,612
Son üye
oldcrocodile

Yeni konular

Geri
Üst