Nevşehir'de elektrik akımına kapılan 3 işçi öldü.

genç arkadaş

Yönetici
Yönetici
Yönetici
Katılım
8 Mar 2007
Mesajlar
3,573
Puanları
106
Nevşehir'de enerji nakil hatlarının yeraltına alınması sırasında çıktıkları elektrik direğinde akıma kapılarak ölen işçilerin sayısı 3'e yükseldi.


Alınan bilgilere göre, olay, Nevşehir'in Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunun arka bölümünde yaşandı. Medaş Nevşehir Müessese Müdürlüğü tarafından enerji nakil hatlarının yeraltında alınması çalışmalarını yürüten işçilerden Ali Sarıbıyık (26), Davut Demirci (23) ve İlan Ateş (25) henüz belirlenemeyen bir nedenle elektrik akımına kapıldı.


Vücutlarının çeşitli yerlerinde önemli yanıkların oluştuğu öğrenilen 3 işçi, Nevşehir Şevki Atasagun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kahramanmaraş'tan bir süre önce elektrik hatlarının yeraltına alınması çalışmaları için geldikleri belirtilen 3 işçiden İlan Ateş ve Davut Demirci bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yapılan ilk müdahaleyle hayata döndürülen Ali Sarıbıyık da bir süre sonra hayatını kaybetti. Böylece akıma kapılarak ölen işçilerin sayısı 3'e yükselmiş oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin alıntısı.
 
Görünen o ki vinç operatörürün dikkatsizliği.Ama çok yakın iki direkten birinde çalışma yapılırken helede sökme işlemi diyerininde enerjisi kesilemezmidi o ayrı konu.Allah ölenlere rahet, yakınlarına baş sağlığı versin.Çok acı bir durum.
 
allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.
 
Dikkat en önemli unsur meslegımızde.Allah hepımızın yardımcısı olsun.
 
allah rahmet eylssın.bizim meslekte kontrolden sonra işleme başlamanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha goruyoruz.og kontrol kalemı ıle bakılasa yada hat tüfeği ile kontrol edilseydi bu sonuç yasanmazdı.
 
yaşlarına dikkat ettim ben de:( Allah Rahmet eylesin...
 
Allah rahmet eylesin, kalanlara daha zor tabi..
 
Allah rahmat eylesin her ne olursa olsun sonuçta ecel ama tedbiri de elden bırakmamak lazım lütfen enerji altında çalışmayalım gerekmedikçe.
 
allah rahmet eylesin kontrol olmazsa olmazı mesleğimizin lütfen herkes dikkatli olsun allah kalanlara sabır versin
 
Allah rahmet eylesin. Tüm dostların başı sağolsun.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,220
Mesajlar
915,906
Kullanıcılar
450,007
Son üye
harunppp

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst