Ne Yapmalıyım

ozbenmetin

Üye
Katılım
8 Tem 2013
Mesajlar
1
Puanları
1
Selamunaleyküm. Ben MYO Kontrol ve Otomasyon bölümü 1. sınıftayım. Lisede de Elektronik Haberleşme dalındaydım. Kendimi otomasyon konusunda geliştirmek istiyoum. Adım adım nereden başlamalıyım acaba:confused::confused:? Yol gösterirseniz sevinirim.İyi günler..
 
s.a.okul süresince otomasyon üzerine kaynaklar araştır.imkanın varsa plc eğitimi al veya örneğin yaz tatilinde çalışabileceğin paranın çok önde olmadığı bir işyeri bul.bir kaç ay çalışmak bile iyidir.zaten stajında olacağı için iki yaz tatilinide böyle geliştir.tabi kontrol kalemi forumunuda takip et.eğer yapabilirsen dikey geçiş sınavıyla mühendisliğe geçmeyi dene.olmassa okul bittikten sonra paranın çok önde olmadığı ama seni geliştirecek bir işyeri bul.orada çalış,kendini geliştirmeye çalış.önce işin temelini elektriği sindir kendince.projelendirme,işleyişi malzemeleri tanımaya çalış.kumanda devrelerini anlamaya çözmeye gayret gösterki plc programına geçişte sorun yaşamayasın.yine plc öğrenmek istersende hem işyerinde öğrenebilirsin hemde kurslara eğitimlere giderek işin bir köşesinden yakalarsın.gerisi senin azmine kalmış.
 
Kardeş tavsiyem şu olur akıllı rolelerden başla hemen ucuz ve Türk malı gemi al similasyonuda var on numara senin için 200 tl
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,349
Mesajlar
916,902
Kullanıcılar
450,195
Son üye
dijitalpark

Yeni konular

Geri
Üst