NATO tanklarının krank mili artık KONYA'DA ÜRETİLİYOR

Bende arkadaslarımın fikirlerine katılıyorum uretemeyiz demiyorum. sadece "ürettirmezler" diyorum.yoksa korenin yaptıgını bizde yapabilrdik sadece ihracat üzerinde konumlandırılmış bir ülkeyiz. Bununla övünüyoruz.ee malezya endonezya filipinlerde dünyanın ihracatını yapıyor...sadece gelişmiş ülkelerin ihtiyaclarını üretiyorlar. Bizim ülkemiz üretimi sadece baska ülkeler istediği için yapıyor. Yoksa Mühendisin teknik elemanın en iyisi var bizde...umarım hersey iyiyee gider
 
Dikklatlice okursanız yazıyı antlaşma gereği üretemedik... Adamlar elimizi kolumuzu bağlamışlar.. üretsekte kullanamazdık ve satamazdık da. Satamayacağın bir şeyi üretir misin? Yapabileceğimiz ama yapamadığımız bir çok şeyin arkasında yanlış yapılan antlaşmalar var. mesela siyasi olacak ama amacım siyaset değil örnek vermek içindir, Mevcut iktidarın HEDEF 2023 demesinin amacı bazı antlaşmaların sona ermesi dolayısıyla daha özgür hareket edebileceğimizden dolayı imiş. Ben bunu yeni öğrendim mesela sadece Cumhuriyetimizin 100. yılından dolayı sanıyordum.

Sözün özü elimizi kolumuzu bağlayan nedenler var, bizim bilmediğimiz, görmediğimiz, bilemeyeceğimiz... Sağlıcakla...

Bugüne kadar neyi yapmayı canı gönülden istedikte yapamadık?
NATO tanklarının krank milini yapmayı yeni bir icat yapılmış gibi algılamak bence yanlış, hele hele "Adamlar elimizi kolumuzu bağlamışlar.. üretsekte kullanamazdık ve satamazdık da. Satamayacağın bir şeyi üretir misin?" mantığı kökünden yanlış.
400 tane yattığı yerde çürüyen tankım olacak, ben anlaşmaları sözleşmeleri dinleyecem?.
Faraza bu tanklar faal hale gelmeden bir savaş çıksa ve 400 tank yerinde yatıyor olsa "anlaşmalara göre bu tankları yürütemezdik elimizi kolumuzu bağlayan nedenler var, bizim bilmediğimiz, görmediğimiz, bilemeyeceğimiz" demeye kimin hakkı olabilir?
Ayrıca 60 yıllık tanklar bir savaşta nasıl işe yarar onuda merak etmiyor değilim?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,195
Mesajlar
915,747
Kullanıcılar
449,972
Son üye
Emirhan6161

Yeni konular

Geri
Üst