Na-De NVM-800MC diafonu söktüm, taktım şu an çalışmıyor

sblgc

Üye
Katılım
4 Mar 2019
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
29
Merhabalar, evde Na-De NVM800MC model diafon var. Kapı zili çalışmadığı için bakmak için söktüm, fakat geri bağladığımda monitörün ekranına görüntü gelmiyor ve yandaki buton ledleri sürekli yanıp sönüyor. Başka da bir şey yapmıyor. Sizce sorun nedir?

Ayrıca ses sorununu da çözemedim, şu an diafon komple çalışmıyor ama ses sorununu şöyle açıklayayım: Daire kapısının önündeki zile basıldığı zaman ses çok kısık(duyulmayacak kadar) ve aşırı cızırtılı geliyor. Diğer fonksiyonlarda ses normal(di). Kablolarda bir sıkıntı göremedim, sanırım entegrelerinden biri arızalı, ama uzmanlara sormak lazım.

Kullandığım diafon bundan:
in-touch-NVM-800MCB-Siyah.jpg
 
Katılım
21 Kas 2020
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
37
Merhabalar, evde Na-De NVM800MC model diafon var. Kapı zili çalışmadığı için bakmak için söktüm, fakat geri bağladığımda monitörün ekranına görüntü gelmiyor ve yandaki buton ledleri sürekli yanıp sönüyor. Başka da bir şey yapmıyor. Sizce sorun nedir?

Ayrıca ses sorununu da çözemedim, şu an diafon komple çalışmıyor ama ses sorununu şöyle açıklayayım: Daire kapısının önündeki zile basıldığı zaman ses çok kısık(duyulmayacak kadar) ve aşırı cızırtılı geliyor. Diğer fonksiyonlarda ses normal(di). Kablolarda bir sıkıntı göremedim, sanırım entegrelerinden biri arızalı, ama uzmanlara sormak lazım.

Kullandığım diafon bundan:
in-touch-NVM-800MCB-Siyah.jpg
Merhaba sorunu çözebildiniz mi? Ben de aynı sorun var.
 

Forum istatistikleri

Konular
118,083
Mesajlar
832,012
Kullanıcılar
429,449
Son üye
nmnm

Yeni konular

Üst