Multimetre ve L metre

terry_more

Üye
Katılım
24 Ocak 2013
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
39
S.aleykum
Multimetrem bozuldu be nüve üzerine sarılı bobin değerini ölçmek içinde yanlış bilmiyorsam l metre lazim.

Hem multimetre hemde l metre bir arada satılan ürünler var
2si bir arada mi alsam yoksa ayrı ayrı mi olmalı? Elektrik seviyem başlangıç duzeyinde, daha çok küçük devreler yapmaktan zevk alıyorum. Önereceğiniz cihazlar çok düşükte olmasın çok yüksekte.
Robotistanda uygun fiyata cihazlar var ama kararsız kaldım. Frekans ölçme özelliğide olsa fena olmaz :)

bu saydıklarımın geleni barındıran tek cihaz mi yoksa ayrı ayrı mi almalıyım. Biraz aciliyeti var bugün sipariş vermek istiyorum
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Eğer çok işlevli bir ölçü aleti alacak olursan sana gerekli olan frekans kapasite veya henri değerlerini kapsıyormu ona dikkat et. Uni-t ürünleri makul fiyatta ve kaliteli. ayrıca ölçü aletinin true rms ve sndeki ölçüm sayısının yüksek olmasıda önemli.
 
Öneride bulunacak yok mu

l-c metreyi ayrı alsan daha iyi olur.Bende bahsettiğin gibi var ama randıman alamadım üstelik pilini çabuk bitiriyor.Elimde satılık çok az kullanılmış tertemiz unit serisi ut139c ve ut208 tru rms pens ampermetre ve ölçü aleti var ilgilenirsen yazarsınız.Ayrıca kompanent test özellikli osiloskop var.
osiloskop özellikleri aşağıdaki gibi,
2 Kanal, 20 MHz Osiloskop
L, C, R, Diyod ve Transistor Karekteristiklerine Göre Hazırlanmış Komponent Test Ekranı,
Tv, Video Senkronizasyon Filtresi,
Tetikleme Devre Filtresi ile Yüksek Frekans Seçicisi,
Komponent Test Fonksiyonu
 
Rlc metre var. Sadece direnç kondansatör ve bobin ölçersiniz. Bu cihazın avantajı bobin ve kondasatör üzerinde frekans değerini gösterir ve seri paralel bağlama değişkinliğine görede değerlerini gösterir

Sent from my SM-N910C using KontrolKalemi Forumu mobile app
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,134
Mesajlar
915,318
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst