Muhteşem Patlama

Under Ground

Profesyonel Üye
Kaç gündür banyonun lambası göz kırpıyordu . Kesinceye kadar gitsin diye dokunmadım. Bugün hanım banyodayken önce lamba söndü, arkasından da paaaatt diye tüfek gibi bir ses . Kondanstör patlayıp dış kılıfı lambayı kırmış . Armatür içinde boylu boyunca yatıyor . Yuh dedim ya maytap mı yaptınız lamba yerine .
IMG_20250211_201944.jpg
IMG_20250211_201935.jpg

Kaç gündür banyonun lambası göz kırpıyordu . Kesinceye kadar gitsin diye dokunmadım. Bugün hanım banyodayken önce lamba söndü, arkasından da paaaatt diye tüfek gibi bir ses . Kondanstör patlayıp dış kılıfı lambayı kırmış . Armatür içinde boylu boyunca yatıyor . Yuh dedim ya maytap mı yaptınız lamba yerine .Ekli dosyayı görüntüle 114202Ekli dosyayı görüntüle 114203
nazar gitmiştir hayırlara vesile olur inşallah :)

Kaç gündür banyonun lambası göz kırpıyordu . Kesinceye kadar gitsin diye dokunmadım. Bugün hanım banyodayken önce lamba söndü, arkasından da paaaatt diye tüfek gibi bir ses . Kondanstör patlayıp dış kılıfı lambayı kırmış . Armatür içinde boylu boyunca yatıyor . Yuh dedim ya maytap mı yaptınız lamba yerine .Ekli dosyayı görüntüle 114202Ekli dosyayı görüntüle 114203

Hangi marka bu şunun etiketini çek at da yanına uğramayalım.

Bir teknik elemana yakışmayacak tavırla gidip nerde ucuz ambül bulsam alıyorum . En iyisi ne kadar dayanır test etme şansım olmadı ama genelde benim aldığım düttürükler 1 seneyi kesin deviriyor .
rakı içenler ölüyorda? su içen ölmüyormu?

Bir teknik elemana yakışmayacak tavırla gidip nerde ucuz ambül bulsam alıyorum . En iyisi ne kadar dayanır test etme şansım olmadı ama genelde benim aldığım düttürükler 1 seneyi kesin deviriyor .

Bu ampül çok eski olmalı şimdiki led ampüllerin içinde infilak edecek bir kondansatör yok artık.

geçmiş olsun, cana gelen, mala gelsin. basit bir lamba bile olsa elektronik şans işi. benim kapı önü karpuz içindeki ampul, cob ledliymiş. benden önce takılmış ama sizinki gibi patlamıştı. ledine dışarıdan 36 volt verdiğimde çalışıyor ama kim bilir nerede kullanmam. yüksek voltta. bu arada eve taşındığımızda banyoya bir tane etiketsiz sayılır, marka filan değil, banyo aynasına bir spot aldım. anahtar yok direkt prize taktım. 10 yıl oldu hala 24 saat yanıyor. şans işte.

Forum istatistikleri

Konular
130,863
Kullanıcılar
454,447
Son üye
iskeoewd

Yeni konular

Geri