Mori Seiki CNC elektrik planı

alitosun

Üye
Katılım
6 May 2017
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
41
Herkese selamlar,
Elimizde bulunan atıl durumdaki Mori Seiki MV-Junior CNC tezgahını ayaklandırmak istiyoruz. Elinde bu tezgahın elektrik şeması olan var ise paylaşmasını rica ederim. Açıkçası neredeyse tüm elektronik parçaları değişeceği için bu paylaşım iş yükünü oldukça hafifletecektir.
Şimdiden teşekkür ederim.
 
Orjinal projeyi bulmanız zor eğer kontrol ünitesi ve servo takımları sağlamsa diğer kısımları toplamanız kolay ama bunlarda sorun varsa komple revizyon yapılmalı cnc kontrol ünitesi ve servo takımlarla yeniden toplayabilirisiniz şuan bu sistemlerin yenisini de bulamazsınız ancak çıkma bulabilirisiniz ama sizde bilirisiniz ki bunlar maliyetli işlerdir bu konuda profesyonel hizmet veren firmalar var makinenizin durumu ne dir?Cnc kontrol ünitesi ile servo sistemler sağlam mı?Mori seiki tezgahlar efsanedir mekaniği ve elektronik aksamları çok sağlamdır ve yapılacak masraf bu tezgahlar için değer bence!
 
öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.
tezgah 1986 yapımı ve dediğiniz gibi mekanik aksamda sorun yok. ancak elektronik kısmı sorunlu. biz de sürücüleri ve diğer elektrik-elektronik kısmı komple revize etmeye karar verdik. iş tecrübesi olarak bunu yapmaya vakıfız ancak iş yükünü azaltmak için kablo tezpiti yapmak adına plan elimizde olursa çok faydası olacak. aksi taktirde panoyu komple dağıtıp yeniden kablolama yapmak durumunda kalacağız.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst