Montajı yapılan klima soğutmuyor

Klimadan çok anladığım söylenemez. Bu olaydan sonra araştırma fırsatı buldum, evet bakır ile arasında çok fark var. Gerek ısı iletimi olsun gerek dayanıklılık. Fakat uygun fiyata temin ettiğinden büyük ihtimalle kaynatmaya götürüp kullanacağım.
üzülerek söyliyeyim kaynak olayını unut, cebinden daha fazla para çıkmış olacak. ben de klimadan hiç anlamam ama öyle delinmiş alüminyum peteklerin kaynak olmadığını biliyorum. ve ya bana inanma söyleyenlerin yalancısıyım.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Tekrar merhaba. Ben klimayı kaynattırdım ve montajını yaptım. 2-3 gün çok güzel bir şekilde kullandım. Şimdi ise klimayı açıyorum soğutmaya başlıyor,soğuk üflüyor ve iç ünite petek kısmı soğuk oluyor. 5-10 dakika sonra röle sesi geliyor ve dış ünite duruyor. İç ünitede fan dönmeye devam ediyor. 5 dakika sonra tekrar devreye giriyor. Sürekli bu şekilde haliyle içeriyi de soğutmuyor. İç ünite peteğinin üzerindeki sıcaklık sensöründen şüphelendim dışarıya aldım denedim aynısını yaptı. Arızalı olabilir mi? Bu arada da kumandam universal bir kumanda. Fan hızını ayarlayamıyorum hep sabit dönüyor. İki kumanda denedim ikisinde de aynı. 4 adet de farklı kod tanıttım bir işe yaramadı. İşin içinden çıkamıyorum. Klima Beko 7445D modeli.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,727
Kullanıcılar
449,964
Son üye
lelaxi

Yeni konular

Geri
Üst