Manna (ormus) kullanan yada kullanmış olanların yorumları?

MAIN_LOOP

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
28 Ara 2011
Mesajlar
2,213
Puanları
935
Yaş
44
Konum
ANKARA
herkese selam

monoatomik altından yapılan bir içecek yada yiyecek var adı MANNA. bir söylentiye göre beyin çalışma kapasitesini çok arttırdığı söyleniyor. yapılışını izledim farklı farklı yöntemler var. limon ile yapan var içine tuz katan var. Bir ingiliz vatandaşının youtube da videosu var vs.. sizce manna ormus gold zararları nelerdir. manna ormus zaralımı?

manna ormus gold yapmış olan doğrusunu bilen varsa ve kullanım tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.


teşekkürler
 
Tekrar Merhaba @MAIN_LOOP ,
İçeriğinin tam olarak ne olduğu belli olmayan manna iksiri kullananlar ve/veya vücudunuzda ne gibi etkiler bırakacağı belli olmayan kimyasal bir maddeyi kullanmak ..
Şaşırttınız beni ... :(

"Elektronik ciddi bir iştir hobi olamaz." (MAIN_LOOP)

"Sağlık elektronikten çok çok daha ciddi bir iştir. İhmale gelmez. En küçük bir hata , telafisi mümkün olmayan sonuçlara neden olur. En iyi ihtimalle sakatlanmaya neden olur." (ben :) )
 
Limitsiz filmindeki hap analizi olabilir mi ;) :D
 
Merhaba @by lent ,

Hocam filmde bahsedildiği gibi bazı maddeler var. Ancak kısa süreli etkili. Fakat yan etkileri inanılmaz derecede korkunç. ( Aslında korkunç kelimesi uymadı. Uygun başka bir kelime bulamadım.) Beyni hareketlendiren maddeler aynı zamanda beynin erken ölmesine neden oluyor. İmzanızdan anladığım kadarıyla arabalarla ilgilisiniz. O yüzden şöyle bir örnek verebilirim: Nitrojen motorlarda nasıl bir etki yapıyorsa (hem olumlu/hemde olumsuz) bunlarda aynı etkiyi yapar. Kısa bir süre aşırı bir güç elde edersiniz, ama uzun vade de motorun yıpranmasına hatta kullanılmaz hale gelmesine neden olursunuz.
Beynimizin kapasitesini artırmak istiyorsak:
1-)Düzenli beslenme.
2-)Düzenli spor yapma,
3-)Beyini aktif olarak çalıştırma (basit matematik problemleri, bulmacalar vs.) (İşleyen demir pas tutmaz.)
4-)Alkol,tütün vs gibi zararlı maddelerden mümkün olduğu kadar uzak durmak.

Bunları yaparsanız hem beyninizin çalışma kapasitesini artırırsınız hemde beyin hücrelerinizin daha uzun yaşamasını sağlarsınız.

İyi çalışmalar..
 
@deltas Hocam sağolun teşekkür ederim, ilgi alanım birden binden fazla, imzadaki forumu yazma sebebim isteyen ilgilenen beni bulabileceği yer olarak yazıldı, o forumda da imzamda K.kalemi yazmakta :), zamanım bu ikisine yetiyor ancak.

Uyarılarda kesinlikle sonuna kadar haklısın.

Ben de benden 1 tane daha olmasını isterdim yapamadığım işlere o yetişirdi :D.
 
Tekrar Merhaba @by lent ,
Hocam işte çok büyük bir problem (çok fazla ilgi alanı). Belkide hata. İnsan bir alanda uzmanlaşması en doğrusu aslında. (Yılların getirdiği tecrübe diyelim). Şu anda gençliğime geri dönebilsem kesinlikle tek alanda uzmanlaşır beynimi fazla bilgilerle doldurmazdım. Avrupa veya ABD uzmanlaşma sistemi. Tek Ana Bilim Dalinda uzmanlaşma. Hatta alt bilim dalında uzmanlaşma. Adamlardaki mantık tekli çalışmaya elverişli değil. Çalışmalarında mutlaka ekip mantığı var. Çoklu disiplin dedikleri olayı çok mükemmel şekilde uyguluyorlar. Bizde son 3-4 yıldır bu mantık oturmaya başladı. Bazen çok fazla bilgi beynin yorulmasına neden oluyor.
Hatta bazen düşünüyorum. Matrix filminde dediği gibi "cehalet mutluluktur". :)
Mutlu yıllar..
 
Kısmen katılıyorum, bilim adamları evet tek konuya bakar, mucitler birden fazla ... İnsanlık tarihinde mucitler olmasa, bilim adamları tesadüfen değil sırf çalıştıkları konularda ürün geliştirmiş olsaydı şu anki gelişim, günümüzdeki medeniyet ve ilerlemede mi olurduk?
Nice yıllara hep beraber emaneti teslim edinceye dek tekrar görüşmek üzere en iyi dileklerimle. Saygılar.
 
Hocam, muhabbet çok uzun bir yere gidecek. :) Uyumam lazım. En yakın zamanda kaldığımız yerden devam edelim.
İyi geceler ...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst