makine panosunda ups arızası?

zelio87

Üye
Katılım
25 Mar 2011
Mesajlar
58
Puanları
1
Yaş
39
merhaba. bir makinenin elektrik panosundaki ups arızalıydı yenisini takayım dedim taktım çıkışınıda dokunmatik panel ve pc ye giden prizlere bağladım tık diye sigortası atıverdi.sonra fişin diğer türlü taktım çalıştı ve sigorta atmadı nedeni ne olabilir.ups in fazıyla sebeke nötürümü çakıştı acaba?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Faz toprak kısa devresi var ondan sigorta atmış..ters takmakla bu sefer nötr toprak kısadevresi olmuş..ağer kaçak akım roleniz olsaydı iki durumda da atardı..kısadevreyi giderin kakr taktırın saygılar....
 
Bu konuya benden başkası yazmamış...
 
herhangi birf kısadervre bulamadık.sorun Şebeke nötürü ile ups fazının çakışmadı oldu sanırım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…