Made in Turkey !

Plc Yazılımımızın adı ne olsun?


  • Kullanılan toplam oy
    81
  • Anket kapatılmış .
Teşkkürler. Elinize sağlık uzun yazmışsınız ama çabucak okunuyor. Emek işte böyledir, kıymetini ortaya koyan bilir. Diğerleri eh işte der.

Otomasyon dergisinin bu sayısında bir makalem daha yayınlandı. Bu makaleyi iki günde hazırlamıştım ama okurken 10 dakikada bitti.

Yazmak hakikaten ciddi iş. Emekli olunca kitap yazıcam diyorum ama yapamıyacam galiba.
 
Son düzenleme:
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Tebrik ediyorum.Şu anda ilgili siteyi ve plc cihazını üniversitemde otomasyon dersimize giren ders hocalarına ve arkadaşlarıma yollayacağım.Cihaz hakkında biraz teknik bilgi paylaşmanızı rica ediyorum...
 
salih bey otomasyon alanında yetişmiş eleman bulmakta sorun yaşıyormusnuz
 
Teşekkürler, Speed plc hakkında daha fazla teknik bilgi elimizde mevcut değil. Şu anda bu çalışma beklemeye alındı, inşallah daha sonra devam edeceğiz.

Otomasyon alanında yetişmiş eleman şimdilerde eskiye göre daha kolay ama hala sıkıntı var. Personel aramadığım için şu anki durum nedir bilmiyorum.
 
Emeğinize sağlık, bencede ismi türkçe olsun hatta keşke anketin ismi de türkçe olsaydı
 
Bu sizin markanız isminizin baş harfi olsun S PLC . Uzun isimler akılda fazla kalımıyor zaten.
 
ÇİTAPLC hızından dolayı yada SADECE HIZLI



 
Altı aydır Scada ile uğraşıyorum, Çok güzel özellikler eklendi. İnşallah bir ay sonra kullanımınıza sunucağız. Beraberinde internet üzerinden scada eğitimlerin başlayacağız. Plc'ye gelince maddi imkansızlıklardan dolayı hala piyasaya çıkartamıyorum. Piyasaya çıkış şekli çok önemli kuvvetli şekilde çıkmasını arzu ediyorum. İnşallah sorunlarımızı çözüp piayasaya çıkartacağız.

İlginize teşekkür ederim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,148
Mesajlar
915,463
Kullanıcılar
449,888
Son üye
kalemx

Yeni konular

Geri
Üst