Machine Advisor

Katılım
22 Kas 2017
Mesajlar
21
Puanları
1
Yaş
33
Konum
Ordu
Merhaba Arkadaşlar,
Schneider Electric'in makineler için geliştirdiği bulut tabanlı hizmet platformu Machine Advisor konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı acaba? Hmıgto serisi ekranlar ve TM221 Plc'ler kullanıyorum. Sistemdeki bazı datalara uzaktan erişmek ve geçmişe dönük kayıtları görmek istiyorum. Bu konuda bilgisi olan, benzer uygulamalar geliştiren arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhaba @SCH_HELP demo girişi yaparak inceleme yaptım.Dokunmatik panelin internet bağlantısını yaptıktan sonra buradaki dataları nasıl buluta göndereceğim konusunda kafamda hala soru işaretleri var.Ayrıca benim daha önceden yaptığım bazı projelerde de bunu kullanmak istiyorum fakat Plc ve Hmi arasında ethernet portunu kullanarak haberleşme sağladım.Şimdi bu ethernet portunu kullanıldığım için dokunmatik paneli nasıl internete bağlayabileceğimi bulamadım.Araya ethernet switch'i koymayı denedim. Ama sanırım aynı porttan hem internete bağlanıp hem de plc ile haberleşmek mümkün değil. Eğer mümkünse de tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.
 
NODE-RED arayüzü kullanılabilir diye biliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,119
Mesajlar
915,164
Kullanıcılar
449,824
Son üye
Lecterer

Yeni konular

Geri
Üst