Mıknatıslanma

Konudaki resimler tek mesajda birleştirilmiş olup konu bütünlüğünü bozan mesajlar silinmiştir.


Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.
 
cok tskr..
ukraynada bunu konu ile ilgili bir cihaz urettiklerini buldum. cokda kucuk olmayan , kendi elektrik panosuna sahip bir cihaz.. icerisinden cikan 4 adet prob sorunlu bolgenin yakinina montaj yapiliyormus buda o bolgede olusan miknatislanmayi yok ediyormus.. boyle bir cihazin Turkiyede varligindan haberi olan yada karsilasan varmi ?
 
bir öneri yapabilirim, bizim bayiliğini yaptığımız SMC firmasının bir ürünü var, ben daha önce bulunduğum bölgede ihtiyaç duymadığım için hiç getirtmedim ama ürünü biliyorum. Ürün Ionizer diye tabir ediliyor, 300mm den 2300mm ye kadar değişken bar uzunluğunda sensörleri var, sensörleri monte edebiliyorsun, veya elde ürün üzerinde gezdirebiliyorsun. 1 saniyenin altında bir sürede statik yüklenmeyi deşarj ediyor. Kısaca Elektronları nötrlüyor. Metal kalığcılık sektöründe kullanılan bir ürün. Sana Pdf linkini vereyim. ilgilenirsen temin ederim. dökümandan inceliyip bana bilgi verebilirsin.

http://content2.smcetech.com/pdf/izs31_eu.pdf
 
merhaba mıknatıslanan bolgeye yakın bır bobın AC 220 volt bobının manyetık alanı zımbaları etkılemelı o zaman zımbaların uzerınde mıknatıslanma olmaz kolay gelsın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,252
Mesajlar
916,208
Kullanıcılar
450,067
Son üye
ERENLER04

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst