salihgokk

Üye
Katılım
13 Tem 2008
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
39
LinkMaster ile OPC sunucularınızı birleştirin!

Farklı yapıda ve markadaki kontrol birimlerinizin haberleşmesi mi gerekiyor? Yapabileceğiniz en iyi şeyin PLC/DCS'lerin yazılımında değişiklik yapmak veya ara programlar yazmak olduğunu düşünüyorsanız, henüz LinkMaster ile tanışmadınız. LinkMaster, yazılım bilgisi gerektirmeden, yalnızca PC üzerinde kurulacak yazılımıyla isteğinizi yerine getiriyor.

Örneğin bir tartıdan aldığınız ölçüm bilgisini bir PLC/DCS birimine gönderebilirsiniz. Üstelik tartı cihazınız ile PLC/DCS farklı markalarda olsa bile.

LinkMaster, otomasyon dünyasına büyük kolaylık getiren OPC teknolojisi ile çalışır. Bu sayede birden çok kontrol birimi veya enstrümanı birbiriyle haberleştirmek, hatta bu birimlerden gelen bilgileri tek elde toplayıp değerlendirmek mümkündür.

Örneğin bir çok farklı PLC/DCS ya da herhangi bir saha elamanından alınan bilgiler bir veritabanına aktarılacak. Tek tek cihazlara bağlanıp hepsinden veritabanlarına veri aktarmak yerine LinkMaster ile tüm verileri tek bir PC üzerinden iletebilirsiniz.

LinkMaster'ın ASP Otomasyon'a özgün bir çözüm ile İSDEMİR'deki hikayesini okuyun. Bu uygulama, özgün çözümlerin yer aldığı Kepware Solution Chronicles' da yayınlanmıştır.



Daha ayrıntılı bilgi için Kepware OPC Türkiye Distribütörü olan ASP Otomasyon'la temasa geçebilirsiniz.

ASP Otomasyon Sanayi ve Ticaret Limited irketi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Gerçekten ilginç bir yazılım, bu konudaki birçok sıkıntıyı çözebileceğini iddia ediyor...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,550
Kullanıcılar
449,915
Son üye
eylulllll33

Yeni konular

Geri
Üst