Kurutma cihazı bakım sonrası kurutmuyor

gsliahmet

Üye
Arkadaşlar konuyu buraya açtım kurutma cihazları bölümünü bulamadım kbmayın Arkadaşlar bosch kurutma makinem 5 senelik bugün kendip tamamen acıp icerisini komple temizledim icindeki kondanserlere kadar tekrar geri eski haliyle özenerek herseyi yerine takarak topladım ancak cihaz kurutma yapmıyor kompresor mu desem ısı pompası mı desem bilemedim o aşırı ısınıyor sadece düz dınnnnn sesi geliyor ancak titreşimli kopmresör sesi gelmiyor titreşim yok her zamanki gibi çalışmıyor ama aşırı ısınıyor sebebi sizce ne olabilir

güzel insan, eğer dediğiniz gibi yeniden topladıysanız, bilerek yada bilmeyerek bir fişi/ soketi yalnış takmış olabilirsiniz. sökün va tekrar birleştirin. ama sökerken lütfeen fotoraflayın.

arkadaşlar durumu şöyle anlatayım kendi evimizin önünde yaptım uzatma kablosu çekere evin içine sokmadan bir kere denemelik çalıştırdım ve kuruttu başarılıydı neyseki arkadaşı çağırıp eve çıkarttım ertesi gün akşam çalıştırdığımda herşey normal ancak kurutma yapmıyor birde baktımki kompresör çalışmıyor bu kondansatörleri değiştirdim sargıları ölçtüm amper metre ile çektiği watta baktım herşey normal ama gel geleli kompresör devreye girmiyor

Forum istatistikleri

Konular
133,384
Kullanıcılar
459,238
Son üye
Jake8Kay444

Yeni konular

Geri