Kumanda panosu mimik diyagramı çizim programı

Ertek68

Profesyonel Üye
Katılım
16 Ağu 2007
Mesajlar
1,731
Puanları
281
Yaş
52
Arkadaşlar Kumanda panosu mimik diyagramı hazırlama programları nelerdir. İsimleri ve bildiğiniz varsa demo dahi olsa indirme linkleri önerilerinizi bekliyorum...
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Yok sn mapai istediğim şey Kumanda panosu yüzeyine Tesisin mimik diyagramını yerleştirip ledlerle çalışma takibi yapmak. İşletmelerde çokça görülen bir şey yani. Aslında mimik baskıyı kendi yapma imkanım yok ama işi mimikçiye bırakmak yerine kendim tasarlayıp baskıyı yaptırmak istiyorum.
Sn. gkhnyprk google baktım ama bulamadım bildiğiniz indirme linki varmı... Teşekkürler..
 
Fabrikamız içindeki konkasor unitesinin proses şeması bir plancete üstünde yer almakta ve motor,klepe vs. gibi ensturimanlar bulundukarı yerlerdeki ledlerle çalışıp çalışmadıkları takip edilebilmektedir. plc kontrolludur. İhtiyacınız olan uygun dijital çıkışlı kartlar ve programlama kısmıdır. Prosesinizi bahsettiginiz gibi mimik olarak cizip ekipmanlarada led lerle ifade edebilrsinz. Bunun icin internetteki görsel ögelerden bile faydalanabilirsiniz. Kolay gelsin.
 
Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yok mu...?
 
Mımıklerı çizmek için, COREL DRAW programından veya buna benzer proğramlardan ıstıfade edebilirsinmiz. Ayrıca, çeşitlimarka ekranların bhazır mımıklerı var onlardan akıntı yapabilişrsniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,941
Son üye
niwan

Yeni konular

Geri
Üst