Kumanda devresinin tasarlanması ile ilgili bir soru

Bilgilendiri bir başlık
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
vallahı kiskanıyorummmm bu zamanda öğrenci olmak varmış balıkçılıkta bır deyım vardır çok afedersınız dot islanmadan balık tutulmaz oğrencı kardeşimiz herşeyı hazır bekleme hatta yardım edenıde ısteme bu dedığımı uygula yarın ıyıkı yardım almamış kendım çozmuşum dıyeceksın eğer bu mesleğı yapacaksan herşeyı buradan ınternetten bulup kopya çekersen senden elektrikçi olmaz yarın olsan olsan kazma kürekle çalışan amele olursun bıraz ağır konuştum kusura bakma bu sözler senı çalışmaya ıter umarım
 
arkadaşlar tartışmaya gerek yok bence.efesunun dediği gibi arkadaş biraz kolaycı, hiç uğraş vermeden hazır devre emek istiyor.mustafa camcı arkadaşım ise büyük bir erdemlilikle cevap vermiş emeğine ve bilgisine sağlık...
 
sevgili kardeşim sana tavsiyem sadece soruyu çözmek olmasın amacın elinden geldiğince öğrenmeye bak ezber yapmaya çalışma.bizim başımıza ne geldiyse ezberden geldi.bu yüzden bir arpa boyu yol alamadık senelerce.başarı kendin uğraştıktan sonra destek almaktır.hiç uğraşmadan konuyu birilerin bilgisiyle anlayamassın.maksadım seni kırmak değil kırdıysam özür dilerim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,244
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst