Kompak şalter montajı

Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
arkdaşlar merhaba
elektrik pano montajcısı arkdaşların yardımına ihtiyacım var.aynı mesajı tekrarlıyorum nedeni ise,tatmin edici bir yanıt alamdım.
kompak şalteri panoya montajlarken zorlanıyorum.şalter kolunu, şalter kapağına merkezlemem zaman alıyor,bu işin pratiği hususunda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
kolay gelsin
 
Aynı mesajı tekrarlmıyorum ... Ölçüler belli metre, cetvel olmadı kumpas kullan!
Yaptığınız yöntemi vidyoya çekip yükleyin arkadaşlar hata yapıyorsanız veya pratik olmayan montajı görür yorum yapar!
 
by lent arkadaşım merhaba
gerçekten yardımlarınız için çok teşekküğr ediyorum.yalnız video çekme imkanım şu anda yok,olursa kısa zamanda yükleyeceğim.sizin daha önce gönderdiğiniz videoyu hiç bir şekilde açamadım yani açsa idim çok faydalı alacaktı.tekrar yükleme imkanınız varmıdır?
kolay gelsin
 
8. mesajımda aynısını yüklemiştim! Kontrol ettim çalışıyor.
 
abiciğim o iş öle yapılmaz . önce şalterler seçilir katalogda ölçüsüne bakılır . ona göre dizimler yapılır kapak kesilir sonra şalter montajlanır . yani kapağı kes sonra şalteri altına koy 1 2 cm sağa sola aşağı yukarı kaydır öle montaj et.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…