kombi arıza - sıcak su çeşmesini açtığımda kombi çalışıyor fakat su ısınmıyor.

erdvil

Üye
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
71
Puanları
1
Yaş
37
sıcak su çeşmesini açtığımda kombi çalışıyor fakat su ısınmıyor.Sebebi ne olabilir sizce arkadaşlar.(peteklerde sorun yok ısınmakta)
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Sn erdvil,
Su akış anahtarı arızalı olabilir, bataryanızdan akan suyun basıncı düşük olabilir veya fanınız aşırı kirlenmiş olabilir
 
Kombinizin suyu bitmiştir yüksek olasılıkla, Su basınç ayarı 1,5 bar olması gerekmektedir. Petekler normalde çalışır çünkiiçerisindeki suyu devir daim yapıyor.
 
Kombinizin suyu bitmiştir yüksek olasılıkla, Su basınç ayarı 1,5 bar olması gerekmektedir. Petekler normalde çalışır çünkiiçerisindeki suyu devir daim yapıyor.

Kombinin su basıncı azalınca yanma olmaz , radyatörde ısıtmaz .Bence yanlış biliyorsunuz .
 
@GUNAY ELEKTRIK eksik hatta yanlış bildiğiniz konulara balıklama atlayıp yalan yanlış bilgi aktarımında bulunmayınız.
Lütfen verdiğiniz / vereceğiniz cevapları iyice düşünüp öyle yazın. Bilmeyen insanlarıda yanlış yönlendirmeyin. Siz yolda giderken Ankara'ya nasıl giderim diye sorsanız ve size tarif edilen yol İstanbul'a çıksa hoşunuza gitmeyecektir.

iyi çalışmalar
 
Merhaba

http://www.kombiparcafiyatlari.com/tr/40-akis-turbini
http://www.dogalgazyedekparca.com/products.asp?catid=339

Türbin sıcak su konumunun bir parçası olup sıcak su talebi olduğunda cihaz üzerinde ilk hamleyi gerçekleştiren bir parçadır. Parçanın kalorifer konumu ile hiç bir bağlantısı yoktur.
Yani türbin arızalı olsa dahi kombi kalorifer konumunda iken çalışır.



http://www.kombiparcafiyatlari.com/tr/31-sensor-ntc
https://www.kombiyedekparca.biz/urun-kategori/kombi-sensorleri/kombi-ntc-sensorler/

Kolay Gelsin .
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,969
Kullanıcılar
449,613
Son üye
Liderpano

Yeni konular

Geri
Üst