Klima İç Ünite Sıcak Üflemiyor


Dostum ;

Sıkıntın taşındıktan sonra oldugundan bahsetmişsin.. ve sogutmada çalıştığını yazmışsın.. eger verimli sogutuyorsa iç ile dış ünite arasındaki kablolamada yanlışlık olabilir düşüncesindeyim...
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
ben bunun bireysel hallonulacagı düşüncesinde degilim. En yakın teknik servise göndermeni tavsiye ederim. saygılar
 

Abi klimalarda isti rejimde ilk calisdirdiginda dis unite fani ve kompressor islem yapar.isinmis qaz sistemde dovr vurduqda ic unitede olan boru sensor kizmasa ic unite fani calismaz.Sende de boyle .Ya qaz kacmis yada 4 yol arizali ola bilir.
 
Selam arkadaşlar. Benim yaşadığım sorun;
-Vestel 18lik 4 yılık klimada ısıtmada açtığımda ne iç nede dış ünitede üfleme ve dan çalışma durumu yok. Isıtma harici diğer modlarda iç ünite üfleme yapıyor..

Dikkat ettiğim bir husus; klimayı kumandadan sıcak konumda açtığımda dış ünite de kontak sesine benzer tık sesi gelip 2-3 saniye sonra tekrar aynı ses geliyor. Termik açması gibi, motor zaten çalışmadığından motor koruma mıdır anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
 
Kompresorunuz sikismadiysa kalkis yapamiyor gorunuyor. Cihazin dis unitesindeki kondansatoru degistirmelisiniz. Değiştirip sonuca gore hareket etmek gerekiyor. Birde kondansatoru degistirmeden once kompresorun elektrik terminal kutusunu açıp icindeki baglantilarda kopma gevseme yanma varmi gozlemleyiniz.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…