Kendimi Nasıl geliştirmeliyim?

Bilinçli staj yerlerine hep başvurdum ama hiç dönmediler :))

Yazık ki burada da ciddi mana da tanıdık ve torpil işlediğine şahit oldum. Staj anlamında bir beklenti değil de şöyle bir öneri yapalım o zaman ki bana çok faydası olmuştu ,büyük şehirlerde büyük işler yapan mühendis abilerimizin firmalarında sıradan çıraklar gibi ustalarla beraber araziye çıkılabilir. Toplasan belki 1 ay anca bu şekilde çalışmışımdır ancak bana verdiği katkı paha biçilemez. Vaktim ve imkanım yoktu ,özel sebeplerden ,onun dışından okul zamanı bu tür yerlerde sahada geçirilecek yaz aylarının katkısı muhteşem olur kanaatindeyim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Değerli yorumlarınızla beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.Hepinizden allah razı olsun...
 
Hocam teoriyi pratikle birleştirebildiğin zaman herşey rayına oturur. Kimi mühendisler var adam teoride mükemmel ama sahaya girdiği zaman teknisyenin pratik bilgisi karşısında eziliyor. Mümkün oldukça kendi dalında iş yapan yerlerle meslektaşlarınla irtibat kur. Onların pratik bilgilerinden faydalanmaya bak. Allah yolunu açık etsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,457
Mesajlar
917,741
Kullanıcılar
450,400
Son üye
ufuki

Yeni konular

Geri
Üst