Kaspersky mi Norton mu?

Ben avas,kaspersky,norton,antivir,mcafee,ca,nod32'yi kullandım kaspersky'i tek geçerim en güzeli ve problemsizi.halen kaspersky kullanmaktayım
 
Antivirüs programı kullanacaksanız Kaspersky veya avira antivir premium(paralı sürüm) kullanmanızı tavsiye ederim.

Norton çok ağır çalışan ve tam olarak bir türlü güvenlik sağlayamayan hantal bir program. Avast çok hızlı çalışır hatta her virüsü görür ama bir türlü silemez. Panda virüsü görür ve silmeye kalkarsa bilgisayarınızı tamamen kilitler tek seçenek format atmak olur. Nod32 çok hızlı çalışır hiç kasmaz ama zor bir virüsü gördüğü zaman bir türlü silemez ancak sürekli virüs uyarısı verir sonuç olarak ya format atmak yada başka antivürs programı kurmak zorunda kalırsınız.

Kaspersky epey güçlü bir antivirüs programıdır ancak virüsü değilde dosyayı silmeye kalktığı için system32 içerisinde küçük bir dosyayı silerek bilgisayarınızın stabil çalışmasını etkileyebiliyor hatta çökertebiliyor.

Benim uzun denemeler sonucu en sağlıklı çalışan antivirüs programı olarak kullandığım avira antivir premium oldu. Webguardı sayesinde bir çok virüslü internet sayfasına girmeme rağmen daha linke tıklar tıklamaz sayfayı bloke ediyor. Lime wireden virüslü bir dosya indirirken anında virüs uyarısı verip dosyayı silebiliyor. Neredeyse bilgisayarı hiç tarama yaptırmama rağmen yıllardır bilgisayarıma virüs bulaşmıyor desem yeridir. Üstelik girdiğim siteler ve indirdiğim dosyalar hiçte masum değildir.

Antivirüs programınız ne olursa olsun yanına birde güvenlik duvarı gerekiyor. Bunun için ben zone alarm kullanıyorum ama seçenek olarak kullandığınız antivirüsün internet security versiyonunu da kullanabilirsiniz.
 
vista kurun virüs proğramı olmadan kullanın canavar gibi sorunsuz
 
At, silah, avrat, Kaspersky...
 
Ben yillardir Nod32 kullaniyorum ve cok memnunum tavsiye ederim
 
Şahsi bilgisayarımda da işyerindeki bilgisayarlarda da avast kurulu senelerdir format atılmadı herhangi bir sorunda yok. Tavsiye ederim.
 
tek kelimeyle nod32
 
kaspersky internet security..kesinlikle nortondan daha hızlı çalışıyor ve her zaman güncel tutuyor kendisini.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,237
Mesajlar
916,066
Kullanıcılar
450,036
Son üye
murki

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst