Kaspersky mi Norton mu?

panamak

Üye
Katılım
12 Nis 2009
Mesajlar
62
Puanları
1
Yaş
44
slm arkadaslar laptop bılgısayarımda norton antıvırus kullanıyorum pc taramasında vırusu bulmasına ragmen remove secenegıne tıkladıgımda remove failed yazıp durdu bı kac kez pc yı acıp kapadım tarama yaptırdım sonuc aynı oldu ama sonra baktıgımda vırusu sılmıs virüste MH690A idi..ayrıca pc de oyun oynadıgımda fifa08 made 29 modifications to windows startup settings yazısı nortonda gozukuyo oyun farketmıyo hangı oyunu oynasam bu cıkıyo bu zamana kadar bole bsy yoktu bu pc dekı vırusten sonra bunlar olmaya basladı sızce bu normalmı?yenı antıvırus kurmayı dusunuyorum kaspersky ıyı denıyo sızce nortona gore nasıl?bıraz uzun oldu ama yardım edıcenızı ümit edıyorum...tesekkurler saygılar
 
ben şahsen norton"a hiçbir zaman ısınamadım.kaspersky"yi denedim makineyi çok kasıyor.ama belki bunun sebebi en iyi antivirüs proramı olduğu içindir..ben nod 32 yi tercih ederim.
 
" Kaspersky Internet Security " özellikle trojanlar da birebirdir. Kaspersky Lab. dan vazgeçemem. Ayrıca online ücretsiz antivirüs porgramlarını da kullanarak, kendi aralarında mukayese yapabilirsiniz.

Böyle bir mukayeseyi BYTE dergisi Eylül 2007 sayısında yapmış. Bu sayının 100. sayfasından itibaren göz atın derim.

saygılarımla
 
ben yıllardır nod32 kullanıyorum, tavsiye ederim...
 
bence kasperskay0.8 en iyisi bilgisayarı biraz kasar ama en iyisi o
 
esed kullanan arkadaşlar , kaldırın , KİS 2009 (kaspersky internet security) kurup taratın. :rolleyes:

Kasmıyor diye az kasan diye kevgir kullanmak mecburiyetinde değilsiniz.

Derdimiz kasıntı ise hiç birini kurmayın ,windows defender eskisi gibi değil, trojenleri filan başarı ile yakalar.

Uygun ayarları yaptı iseniz kasperle işiniz olmaz.Ancak çalıştırılan bir exe varsa ya da benzerleri taramadan salmaz.Pc biraz eski ise az bir gecikme olur hepsi o . Sonra normal çalışır.

Benim gibi karşılıklı dosya alış verişi yapıyor iseniz güvenlik herşeyin üstündedir.Varsın kasıversin.

Yok kasmasın diyorsanız , imaj programı kullanın.Temiz bir kurulum sonrası imaj alın.Sonra ess yiğidin bağrına misali , dolaş istediğin yerde indir istediğin dosyayı ne gam.Dön imaja pırıl pırıl pc , neme gerek anti bilmem ne , hem yiğitlik bizde kalmış olur.:)

Özet : Önerim , uzun tecrübeler sonucu , KİS...
 
oncelıkle cevaplarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar 3gb ram 3 mb on bellek var bu kasma dedıgınız ne kadar etkı ederkı?
 
avast ta iyidir ayrıca norton çok güzel bi prog. deil zaten kapersky kullandım ama bana göre avast ı tek geçerim bu alemde :)

___________________________________

ayrıca bende avk. program yok depreez diye bi program var onu kullanıyorum pcye hiç bişey kayıt edilmiyo virüste girse kapatıp açınca siliniyo internete girmeden oyun oynuycağım zaman devre dışı bırakıyorum depreezi kayıt yapıyo virüs koruyucuya gerek duymuyorum pc biraz eski baya kasıyo bende bölee bi çözüm buldum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst