Kampanyalı Fiyat i7 İşlemcili Asus Laptop

Kabus3449

Üye
Katılım
28 Şub 2014
Mesajlar
4
Puanları
1
tabiki tavsiye ederiz güzel laptop fiyatta çok iyi
 

Mobil işlemciler - Benchmark Listesi - Notebookcheck-tr.com

Bu Laptop'un işlemcisi 112. sırada. Güç tasarrufu sağlamak için (TDP 15 W) kırpılmış bir i7. Ben HP-G6 laptop (i5 3210M işlemcili, 105. sırada)kullanıyorum. Genel olarak isteklerimi karşılıyor, az buçuk oyun da oynatıyor. MATLAB simulasyonu için kullanıyorum, sıkıntı çıkarmıyor.

Laptopa gelirsek, marka olarak iyi kaliteli ama 4 hücre pili, düşük pil süresi sunabilir. Ayrıca ucuzluğunun bir sebebi de Freedos yani işletim sistemsiz gelmesi. Elinizde yoksa bunun için de para harcamanız gerekecektir. Ne için kullanacağınızı yazmamışsınız ama daha ucuz bir şeyler de bulunabilir.
 
Öyle çok yüksek grafikli oyun oynayacaksan pek performans bekleme. Ama onun dışında program yazmak falan için alıyorsan al. Ofis için de uygun bir laptop. Ama şiddetle pcdepodan ürün almamanı tavsiye ederim. Adamlar ya ups kargo ile gönderip 19-20 tl fark istiyor, ya da gelin buradan alın deyip kapısına kadar getirdiği müşteriden 21-22 tl ödeme masrafı alıyor. Bunun dışında bir kaç sebep daha var. Atafırat arkadaşın dediği gibi kullanım alanınız önemli laptop seçiminde.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,808
Kullanıcılar
449,985
Son üye
sSait Başdaş

Yeni konular

Geri
Üst