Kamera kayit

Qrwx

Üye
Katılım
7 Şub 2022
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
24
Arkadaşlar merhaba güvenlik kamerası kayıt cihazı vardı ancak görüntüleri PC ti açtığımda izliyorum lakin kayıt yapmıyor yani ben şu tarih su saat dersem goruntulemiyor kayıt yapmamış ama oturup anlık izleyebiliyorum ve kayıt izlemek için herhangi bir şeyi tikladigimda örneğin kayıt oynat veya ayarlar tıkladığımızda an donuyor hiçbir şeyi tiklamiyor fişleri çıkarıp 1-2 dk. Bekleyip yeniden takıyorum sonra görüntü izliyorum ama yine kayıt yapmıyor ve bir şey tikladigimda donuyor. Kameracı çağırdım ama onu ne zaman çağırdım donan şey ya da kısım hani neresi dondu göster diyor tikliyorum onun yanında giriş oluyor. Acaba uzaktan o komut edebilir mi yani gerçekten anlayamıyorum ne zaman sorun yasasam su oluyor desem o gelince bakıyor hanii giriş oluyor ya da çalışıyor diyor. Açıklaması olan var mı ?
 
Ayarlarda bir sorun olabilir. Tüm herşeyi kaydet veya sadece hareket olduğunda görüntüyü belirlene süre önce ve hareket bittikten belirlenen süre kadar kaydet seçenekleri ayarlı olmalı. Bu ayarlar kontrol edilmeli, belki hdd arızalıdır?
 
Teşekkür ederim hafıza kaydı yok dendi sonra alıp bakınca içi yanmış dedi garantiye gidecekmiş. Peki benim anlamadığım birkaç kişiye gösterdim tiklanmiyordu donuyordu farklı zamanlarda gösterdim hemde donma oluyor girmiyordu ama görevli geldi tikladi açıldı bu nasıl olabilir yani uzaktan benim cihazima müdahale yapabilir mi ?
 
Belki öyle denk geldi. Seri nosu ve şifresini bilen ilgili program veya uygulama ile ayarlarıyla oynanabilir. Şüphe varsa da yoksa da kurulum sonrası şifreler değiştirilmeli.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,255
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst