Kafam cok karisik..

YEKyek

Üye
Katılım
8 Tem 2014
Mesajlar
5
Puanları
1
Arkadaslar bu siteye bugun üye oldum bilmiyorum böyle bazen tanimadigin insanlara anlatmak daha kolay olur ya. kimseye anlatamiyorum ve merak ediyorum acaba siz ne dusunurdunuz bu konu hakkinda. ben 1 bucuk senedir birisiyle görusuyorum telefondan konusuyoruz.. Almanyada yasiyorum ben o Istanbulda ve bu yaz ben turkiyeye geldigimde yanima gelicek görusucez. Söyle bi sorun var ki ben kiloluyum ve cekingenim hani telefonla konusmak yazismak kolay oluyodu ama yüzyüze görusmeye utaniyorum bilmiyorum. Annem biliyor konustugumu telefonla falan göruyor arada iste dedim tr ye gelicegmi sölemedim ona cekindigim icin Annemde diyor okadar konustunuz hakki var seni görmeye diye :S.. cok kafam karisik napsam bilmiyorm :( hicbisey sölemeden gidip gelsemmi yoksa söylesemmi of of..
En cok da kilolu oldugum icin cekiniyorum. oda biliyor bunu ama smdi gercekte gördugunde ya düsünürse bu ne böyle bukadarda beklemiyodum falan bilemiyorm :(
Icim rahat etmiyor kacgundur dusunuyorm birden birakip konusmasam oda merak edicek uzulcek bende dayanamicam uzulcem o yüzden cok kararsizim napmaliyim :(
 
Kilolarını görüp kaçması sizin için daha iyidir. Çünkü gerekseksiz yere zamanınızı harcayıp karakterini çözmenize gerek yok. Şayet brakıp gidiyorsa "Şekilci" bir karaktedir ve brakın gitsin(forum olduğu için bazı kelimeleri yazamıyorum).

Bir söz vardır "Sevdiğinizi nasıl elinizde tutarsınız " diye.
Cevabınıda vereyim
"Sevdiğinizi asla elinizde tutamazsınız çünkü şayet o elinizdeyse özgür olmayacaktır. Sevdiğiniz kişi elinizde olan değildir, o sadece sizin içinizde olan sevgilinizin maddesel görünümüdür. Sevdiğiniz özgür değilse nasıl kendi gibi (sevdiğiniz kişi gibi) olabilir. Sevgi ve tutsaklık asla bir arada olamaz"

*** Yazar burada okurları yemekten içmekten kesmek için ib****k olsun diye zırvalamıştır. Dikkate almayınız.
İyi Ramazanlar...

Edit: Gidip konuşmadan asla onun ne düşündüğünü bilmeyeceksiniz..
 
tsk ederim.. haklisin sanirim, ama hic cesaretim yok :/
 
Merhaba
Kilolu ama yüzü güzel bayanlar var onlardansanız korkmayın bence görüşün.Bi de ülkemizde balık etli bayan olmak avrupadaki gibi kötü bişey değil aksine daha revaçtalar.
İyi eğitimliyseniz de görüşün derim.Ama tutacak hiçbir dal yoksa yorum yapmıyorum.
 
Dış görünüşünüz sizi rahatsız etmemeli, çünkü bu sizin seçimiz. Kısa vadede cözümler bu konularda cidden zordur :)

Yarın, hayatınızın geri kalan kısmının ilk günü :) Umudunuz eksik olmasın :)

Ama size tavsiyem, biraz crossfit ve kesinlikle ağır olmayan bir beslenme tarzıdır :)

Benim eşim benden uzun boylu 1.74, benim boyum ise 1.62. 90 kilodan 75 kiloya inmek 3 ayımı aldı; burada anlatmak istediğim dış görünüş önemli ama, daha önemli şeyler de var :) 1.60 ve 90 kilo nedemek söyleyeyim:) şirinlik kurtarmaz, tombalak bi adam demek.

Ama daha önemlisi sağlıklı kalabilmek.


Siz tanışın, arkadaşlığınız ilerlerken crossfit ve diyetin sonuçlarını ufak ufak (hissettirmeden) foto lar ile paylaşın karşınızdaki insanla. Ve tepkisine göre hareket edin :)


Anlık çözümler değil, uzun vadede ama kesinlikle hedefinizden-çizginizden ayrılmayacağınız bir ömür ve sağlık dilerim sizlere, tüm forumdaşlarıma ve sevdiklerimize :)

Yazımda sizi ve ya başka arkadaşları üzdüysem affola.
 
Son düzenleme:
crossfit dediginiz fitness gibi biseymi? kbkmayin almanyada oldugumdan bazi seyleri anlamiyorum.
Fitnesse yazildim gecen seneden beri gidiyorm arada bu aralar baya bosladim gecen yaz 8 kilo vermistim.. ve 5 ini geri aldim bu yaza kadar. Tr gitmeme 3 bucuk ay var ama ben nezaman az yemeye karar versem diät yapmaya 4-5 gün elimde patliyor :(
Annem cok güzel yemekler yapiyor insan ewde olunca yemiyim diyemiorki az yiyim diyorum oda pek bi fayda etmiyor spor da olmayinca.. smdi yaz tatiline giricez spora gene sürekli gitmeyi dusunuyorm ama iste verdigim gibi aliyorm biraktigimda jojo effect diyolar ya hizli veriyorm sonra aliyorm :(
1,70 boyundaym 85 kiloyum :/ 20 kilo fazlam var ama bana aslinda 10 kilo versem bile böle tr kadar iyi gelicek ama zorlaniyorm aslinda 3 ayda 10 kilo verilebilir dimi :S
 
Canınızı sıkmayın. Siz bütün samimiyetinizle gidin görüşün. Her şeyin hayırlısı olsun.
Eğer ki sizinle görüştükten sonra sizinle konuşmayı keserse bilin ki bundan önce konuştuklarında ve davranışlarında samimi değil. Çünkü size kilonuzun önemli olmadıgını söylemişti. Ama görüşmeyi keserse yalancı biri oldugu anlaşılır ve bu sizin için bir avantaj.:)
Kusura bakamayın sizi kırmak istemem ama genelde erkekler Almanya'ya kapak atayım oraya yerleşeyim mantığıyla önlerine kim gelse evleniyorlar. Sizin için demiyorum lütfen yanlış anlamayın. Buna da dikkat ederek seçiminizi yapıp hayal kırıklığına uğramayın.
 
soyle guzel bir resim cektirin ayaktan saca kadar internnette gorsun sizden ELEKTRIK alirsa (12-24-110-220-380 volt) muhabbete devam ederse gelirisniz.
etmezse gelmezsiniz.

yada gelirsiniz guzel bir tatil yapip adana kebapdan, kunefeden, varilde kuzu ,tenekede tavuk, vs yer icer bir guzel memelket hasreti giderir donersiniz.

oruc kafama vurdu ya tandirda kuzu hic fena olmazdi valla
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,207
Mesajlar
915,823
Kullanıcılar
449,987
Son üye
mavcil19

Yeni konular

Geri
Üst