Kadın Elektrikçiler için konu Paylaşım Grubu

ZE_dere

Üye
Katılım
5 Mar 2011
Mesajlar
234
Puanları
6
Arkadaşlar merhaba, düşündüm ki elektrik müh./tekniker/tekns. için bir grup çok faydalı olacak. Bilgi paylaşımı, soru sorma, çözüm bulma konularında bir whatsapp grubu oluşturulabilir sanıyorum. Neden sadece kadın denecek olursa, günün her saati kadın kadını arayıp yazabilir ama erkek bir meslektaş gruptan ya da özelden yazdığında belki aile içinde hoş karşılanmaz. Kimse alınmasın lütfen zaten burada çok güzel bilgi paylaşımları oluyor ama anlık olarak meslek alanında konular konuşulsa daha verimli olur mu diye düşündüm. Katılım olursa bir şekilde numaralar alınıp grup kurulabilir. Bu başlığı sadece nabız yoklama için açıyorum. Belki hiç olumlu karşılanmayacak bilmiyorum. Naçizane fikrimi sundum tepkileri bekliyorum. Saygılar :)
 
Teşekkürler sayın hocam..
Pattırya gerek yokkı, isteyen arkadaslar, istediği kişi/cınsıyetle watsapp grubu kurabılir. Kuruluyorda..

Evet demek istediğim buydu tam olarak [emoji106] ayrıca her konuyu takip etme imknımız da yok. Ama whatsapp grubu olursa başka kişiler konuşurken bile o konuda malûmatımız olur.
Whatsapp demişken bizler kursak form olarak nasıl olur? Her zaman pc başında olamıyoruz.
 
Haberdarız kullanıyorum am dediğim gibi her konuya yetişilmiyor bu şekilde. Burada zaten yine fikir paylaşılır soru sorulur. Ama kısa basit sorular o şekilde çözülebilir. Mesela geçen pin tipi ve dolu tip izolatör arasındaki farklar ne diye aklıma geldi grup olsa konu atardım herkes anlık bilgisini paylaşırdı. Böyle basit bir soru için başlık açmamış olurdum. Bunun gibi kısa sürede çözülecek konular konuşulur. Biri bir soru sorar ilgisi olmayan da görür fikir sahibi olur. Burada konuyu ya arıyorsan ya da ilgileniyorsan okuyorsun.
Değerli üyelerimiz,

Kontrolkalemi Mobil uygulamasından haberdar mısınız bilmiyorum ama gayet kullanışlıdır.

Bilginize,
 
Çok sık aralıklarla mesaj gelecektir.

İlgi duymayacaginiz bir çok konu içinde ilgi duyacağınız konuları bulabilmek adına hepsini okumak durumunda kalacaksınız.

Takip ettiğiniz konuların içinde bir sürü alakasız konu mesajları olacak, kim kime cevap veriyor belli olmayacak. İçerik karışacak.

Ayrıca; dakka başı whatsapp mesaj sesi bir süre sonra bıktırabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,881
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst