ISIS.EXE hatası deli oldum

muzikmp3

Üye
Katılım
9 Eyl 2012
Mesajlar
82
Puanları
1
Yaş
38
ISIS.EXE hatası deli oldum .. arkadaslar windows 7 y64 bit yukledım maalesef kasayı yenı alınca ama şimdide bu hatayı vermeye basladı kafayı yedım 1 haftadır resımde gorunuyor acılmıyor isis.exe hatası verıyor ..windows xp 64 bit yukledım aynı sorun yine bir cozum yolu varmı daha once 6 ay kadar xp 32 bitte kullanıyordum herhangi bir sorun olmuyordu ..pretous 7,10 var yardımlarınız için şimdiden tşk ederım ...

1.jpg
 
Windows XP'de kullandığım 7.10' u Win8 64 bitte de kullanıyorum. Muhtemelen kurulumda bir sıkıntınız var. Başka bir setup deneyin.
 
denerım de arkadasım isis sorun cıkarmıyor galiba sonradan bas dosyalarını hex e cevırmeye yarayan micro studiıo var ya program onu ve pro basic i kurunca oluyor sanırsam o hata suan o 2 programı kurmadım normal acıyorum isis ve ares i . normal similasyon yapıyorum 2 programı kurdugumda oluyor sorun sanırsam pro basic turkce yada ingilzice değil farklı dil ispanyolcamı fransızcamı oyle acayip bir dil ... ondan yapıyor olabilir mı acaba ... tşkler bende xp de sorun olmadan calıstıyıroum da sizden rica etsem eger pro basic kullanıyorsanız sizin dosyaları yollarmısınız yada link vermısınz tşkler .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,351
Mesajlar
916,926
Kullanıcılar
450,205
Son üye
ahmtmtlu

Yeni konular

Geri
Üst