Hoover Çamaşır makinesi kazan Dönerken SES

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CosmosTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CosmosTR

Üye
Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar Hoover hwp610ambc1 10 KG 1600 Devir çamaşır makinesi tambur dönerken bir ses geliyor sola doğru dönerken daha yoğun sağ tarafta biraz azalan bir ses var makineyi toplasan 50 kere kullanmamışımdır 2 senede bu ses ne sesidir anlayan yardımcı olabilir mi sorun büyümesin istiyorum.
Videoyu ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar hayırlı forumlar Hoover hwp610ambc1 10 KG 1600 Devir çamaşır makinesi tambur dönerken bir ses geliyor sola doğru dönerken daha yoğun sağ tarafta biraz azalan bir ses var makineyi toplasan 50 kere kullanmamışımdır 2 senede bu ses ne sesidir anlayan yardımcı olabilir mi sorun büyümesin istiyorum.
Videoyu ekliyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
hangi ildesin kardeş ?
Kazanın içindeki deliklerden içeriye tel parçası gibi birşey girmiş olabilir.Döndükçe tambura sürtüp ses yapıyordur.

Çamaşır makinesinin iç tamburunu elinizle yavaş ve hızlı devirlerle çevirin. Bu esnada tambura takılan ve ses yapan yabancı bir nesne varsa bu esnada kendisini belli eder. Bu esnada tamburun normal dönme sesi dışında anormal bir ses yoksa ön taraftaki kauçuk kapak contasına toplanan ve yapışıp kalan kalıntı kirler istenmeyen bu sesleri yapabilir. Ön camın arkasındaki kapak contası; ön cam kapağı açınca yuvarlak, gri renkte, kauçuk halka şeklinde görünen büyük contadır. Bu conta ile makina gövdesi arasında bu conta üzerine yapışıp kalan kirler yüksek devirlerle kurutma veya sıkma modunda küçük tıkırtı veya gıcırtı şeklinde istenmeyen sesleri çıkarabilir. Zira en son kendi evimdeki Arçelik 8144 BJ çamaşır makinesi modelinde kapak contasını elimle genişletip içini açarak, bu contayı esneterek skoç braytla kir yapışan noktaları temizleyerek istenmeyen sesleri yok edebildim. Kolay gelsin.

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,864
Kullanıcılar
454,447
Son üye
iskeoewd

Yeni konular

Geri