HMI İÇİN YARDIM!

Zeytey

Üye
Katılım
15 Eyl 2017
Mesajlar
32
Puanları
1
Konum
Terkidağ
Herkese merhabalar,
Öncelikle LS(LG) Marka HMI ve PLC kullanıyorum, yapmak istediğim; bir load cell ile ürün tartacağım (üç farklı ürün var) tarttıklarım ürünlere ağırlıklarına göre red onay vereceğin ve bunu her ürün başına excel tablosundaki gibi listeleyeceğim şimdi size sorum şu (XP builder ile aram çok fazla yok) :

Bunu nasıl yapabilirim? History Alarm Viewer diye bir şey buldum ama işime yarar mı emin olamıyorum daha kolay bir yolu var mıdır ? Örnek olması için resim ektedir.
EDİT: Ayrıca bu oluşturulanı bellek ile çekmeyi de düşünüyorlar, ek olarak bunu nasıl yapabilirim fikir verirseniz çok sevinirim.

TEŞEKKÜRLER.
 

Ekli dosyalar

  • örnek.png
    örnek.png
    334.9 KB · Görüntüleme: 50
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhaba Ls ıs markasinin TÜRKİYE mümessili Ant Mühendislik San ve Tic A.ş firmasının müşteri yöneticisi Kadir ben bu konuyla alakalı veya diğer ls marka ürünlerimizle ilgili ihtiyaç ve sorunlarınız için benle irtibata geçebilirsiniz
telefon numaram 0***
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,556
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst