hidrolik asansörmü halatlı asansörmü?

nasah53

Üye
Katılım
17 Eyl 2008
Mesajlar
320
Puanları
1
Yaş
39
merhablar yeni yapmakta olduğumuz işyerimize asansör sistemi kurucaz 2500 kg 3 duraklı bir sistem olucak mevcut eski işyerimizde halatlı sistem kullanmaktayız hidrolik sistemin diğer sistemlere göre avantajları ve dez avantajları nelerdir bakımı olsun enerji tüketimi olsun arıza halleri olsun hidrolik sistem kullanan arkadaşlar yazabilirse sevinirim.
 
Hidrolik asansorde makina zemin katta oluyor. Yogun kullanimda yağ isiniyor. Sogutma sistemiyle sogutulabilir. Fiskontak kilit arizalari oluyor. Baska sorun yok.

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Hidrolik sistemlerinin basınçları daha yüksektir,hidrolik sistem kullanılmasıyla birlikte devre elemanları yağlanmış olur yani bu daha az arıza çıkar anlamına gelir,Hidrolik motor kullanırsınız,devre elemanları biraz pahalıdır tabi ama hem diğer halatlı sistemlere göre daha ucuzdur elektrik enerjisi kullanmassınız...
 
Hidrolik sistemlerde kullanılan akışkan yağ olduğu işçin hat kaçakları kaçınılmazdır. Bundan dolayı bulundukları ortam kirlidir. Tam dört dörtlük bir sızdırmazlık her zaman sağlanamaz. Gürültüsüz çalışırlar. Büyük kuvvetler elde edilir. Çok hızlı sonuç vermezler (yavaş çalışırlar) Anlık dur-kalk lar kolaylık ile yapılabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,196
Mesajlar
915,754
Kullanıcılar
449,974
Son üye
umitseyhan

Yeni konular

Geri
Üst