Hidrofor genlesme tankindan olabilir mi?

evt benim başıma böyle bir olay geldi geçenlerde motor suyu açınca çalışıyor kapatınca devreye kısa kısa girip çıkıyor en sonunda da duruyordu. çek-valf bozulmuş geriye su kaçırıyordu. ayrıca genleşme tankının havası bitmiş. ikisinide yaptım sorun çözüldü.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN YA BI HİDROFOR YÜZÜNDEN KAFAYI YİYCEM. İŞ YERİMİZDE ÇİFT STANDART MOTORLU HİDROFOR VAR GAYET DUZGUN CALISIYOR BUGUN YANINA OTURDUM ÇALIŞMASINI TAKIP ETTİM IKI BASINC SALTERI ARASINDAKI IBREYE BAKIYORUM SIFIRA YAKLASIYOR KENDI KENDINE ANI IS CIKISLAR YAPIYOR SONRA POMPA DEVREYE GIRIYOR DIKKATIMI BISI DAHA CEKTI BI KAC GUNDUR BIRINCI POMPA ÇALIŞMIYOR HEP POMPA 2 DEVREYE GIRIYOR PANOSUNA BAKIYORUM HIC ARIZA GOSTERMIYOR . ARADADA BORULARDAN HAFIF GULDURDEME SESI GELIYOR. GENLEŞME TANKINA BAKIYORUM USTUNDEKI IBRESINE MOTOR ÇALIŞTIKTAN SONRA DORDE YAKIN IBRE YUKSELIYOR DAHA SONRA INIYOR. SIZCE BU CALISMA NORMALMI TANKA HAVA IHTIYACIMI VAR ? IBRENIN ANI INIS CIKIS YAPMASI SONRADAN POMPANIN ÇALIŞMASI NORMALMI ? YOKSA BASINC SALTERLERI AYARIMI BOZUK ? GENLEŞME TANKINA NASIL HAVA BASILCAK ONUDA BILMIYORUM? VE NEDEN POMPA 1 DEVREYE GIRMIYOR HIC ARIZA BELIRTISI VERMEDEN ????? ŞİMDİDEN BILGILERINIZ VE YARDIMLARINIZ ICIN COK TSKR EDRM.
 
Genleşme tankının üzerinde plastik kapak vardır. Onun altında araba lastik sibobu var. Bir manometre ile ölçmeniz lazım. Genelde 35-40bar hava basıyorlar. Küçük tanklarda azot kullanıyorlar.
 
35-40 bar ! Yanlışlık olmalı.Bu tip sistemlerde sıralama rölesi vardır.Yani,aynı motor sürekli devreye girmez.Servisinden yardım alsanız iyi olur.
 
Ben sadece tank için yazmıştım. Sorun bununla ilgili anlamı çıkmasın. Sistemin çalışma şekline göre değerlendirilmeli arıza durumu.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,209
Mesajlar
915,832
Kullanıcılar
449,988
Son üye
hmos23

Yeni konular

Geri
Üst