Hangi Marka Kombiyi Takmalıyım?

Buderus GB 012 Basic Plus yoğuşmalı kombi kullanıyorm ve çok memnunum kullanmnızı tavsiye ederim....
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Vailant tavsiye ederim. 10 senede arızası hiç olmadı. 365gün 24 saat çalıştı....
 
tercihim her zaman alarko
 
bizde eve kombı alacagız ama hangısı ıyıdır bılmıyorum

bide alırken neye dıkkat etmelıyız
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ferroli 13 senede bir kere sıcak su müşürü değişti 40tl' ye. Bir kez de değişim sırasında Bakım yapıldı bakım parasıda 40tl'nin içinde.
 
Ben E.C.A'yı tercih ederim hem Türk hem on numaralı alet. İthal olarak tabiki vailant olabilir. Ama yinede ECA tek kalem derim.
 
15 yıldan fazladır kullandıgımız BOSH var tavsiye ederim.bir kere bile arıza yapmadı ilk günkü vermiyle çalışmaya devam ediyor
 
En kaliteli kombiler; Buderus, Vaillant ve Viessmann'dır. tabii her marka kombinin kendi içindeki modellerinin kalitesi de farklıdır. Örneğin ECA'nın Confeo Plus; Demirdöküm'ün Nitron, Airfel'in Digifel Duo kombileri kendi markları içerisinde hermetik olanlarından en kalitelileri olmakla beraber bunların hepsi beyaz eşya statüsünde olduğundan hangisin sorun açacağı net olarak bilinemez.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,949
Mesajlar
913,827
Kullanıcılar
449,595
Son üye
Ferden1011

Yeni konular

Geri
Üst