hangi kitabı önerirsiniz?

enexs

Üye
Katılım
4 Kas 2008
Mesajlar
99
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaşlar ben daha önce pic konusunda bir çok çalışma yapmıştım pic programlayı iyi kötü biliyorduk neyse okul bitti piyasaya çıktık baktıkki picin adı bile okunmuyor plc almış başını yürümüş mecburen plc progralamayı da öğrenecez plc ayırt etmeden neticede komutlar birbirine yakın olduğuna göre sıradan bir plc yi programlamayı öğrenmek için hangi kitabı tavsiye edersiniz herkesin fikrini bekliyorum teşekkür ederim
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
kardeş sitede plc dökümanları var, onları gözden geçir kitaba ihtiyacın kalmayacaktır. eğer imkanın varsa plc kursları var muhakkak gitmeye çalış. hayatta başarılar dilerim.
 
egitim su anda once kurs daha sonrada alistirma yapmak
 
siemens s7200 olarak recep çetin in kitabı var yine siemens s7300 için yavuz eminoğlunun kitabı var bunları tavsiye edebilirim.arkadaşların belirttiği gibi kursa giderek birebir hocadan öğrenmen daha yararlı olur.ücretsiz plc kursları var.bu sitede fuarlar ve kurslar diye bölüm var oradan bulabilirsin.
 
birader kitap olarak yavuz eminoğlu derim AMA kuru sıkı öğrenilmez bu işler sağlam bir kursa gitmeni öneririm.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst