halsizqx Üye Katılım 31 Ocak 2008 Mesajlar 3 Puanları 1 Yaş 42 31 Eki 2009 #1 Merhaba arkadaşlar 10 amp.lik h-köprüsü arıyorum bildiğiniz satan yer var mı yurt içinde .Yabancı sitelerde çıkıyor ama türkiyede bulamıyorum bilgisi olan varsa cvp yazsın tşkler
Merhaba arkadaşlar 10 amp.lik h-köprüsü arıyorum bildiğiniz satan yer var mı yurt içinde .Yabancı sitelerde çıkıyor ama türkiyede bulamıyorum bilgisi olan varsa cvp yazsın tşkler
cnrsezer Üye Katılım 27 Eki 2009 Mesajlar 1 Puanları 1 2 Kas 2009 #2 arkadaşlar dc motor hız kontrol devresi yapmak istiyorum..devreyi nasıl kurcam handi elemanları kullancam?Bilgilendirirseniz sevinirim.
arkadaşlar dc motor hız kontrol devresi yapmak istiyorum..devreyi nasıl kurcam handi elemanları kullancam?Bilgilendirirseniz sevinirim.
EFESU Üye Katılım 5 Ağu 2008 Mesajlar 241 Puanları 6 8 Şub 2012 #3 dc motor speed kontrol - Google'da Ara dc motor hız kontrol felan yazmak çok mu zor kardeşim google yaa...
dc motor speed kontrol - Google'da Ara dc motor hız kontrol felan yazmak çok mu zor kardeşim google yaa...
koxal Üye Katılım 15 Kas 2009 Mesajlar 12 Puanları 1 Yaş 37 5 Nis 2012 #4 iyi birader nasılsa google var kapatalım forumu olsun bitsin. len tam kopyala yapıştır mantığı bu varya.
iyi birader nasılsa google var kapatalım forumu olsun bitsin. len tam kopyala yapıştır mantığı bu varya.