Günlük Hayatta Rahatlık mı Şıklık mı Daha Önemli?

Günlük hayatımızda hepimiz farklı tercihler yapıyoruz. Kimimiz için rahatlık ön planda, kimimiz için ise şıklık olmazsa olmaz. Ben şahsen ikisini dengelemeye çalışıyorum. Özellikle son yıllarda moda trendler hep bu denge üzerine kurulmuş gibi. Rahat kesin kıyafetler, spor ayakkabılar, ama aynı zamanda küçük detaylarla gelen şıklık...

Mesela ben kombinlerimde sade parçaları tercih ediyorum ama mutlaka bir dokunuş ekliyorum. Bazen zarif bir çanta, bazen de renkli bir ipek şal. Çünkü bence şal modelleri, kombini tamamlayan en pratik ve en etkili parçalardan biri. Hem gün boyu konfor sağlıyor hem de tarzınıza kişisel imza atıyor.

Bu konuda araştırma yaparken kaliteli kumaşları ve farklı renk seçenekleriyle öne çıkan bir siteye denk geldim. İlgi duyanlar buradan inceleyebilirler.

Siz günlük hayatınızda hangisine daha çok önem veriyorsunuz? "Rahat olayım yeter" mi diyorsunuz, yoksa "şık görünmek benim için önemli" mi? Hadi biraz muhabbet edelim.

Ben günlük hayatımda likralı elbiseler tercih ediyorum. Kombinimi genelde arkamda gezdirdiğim kırmızı saplı pense ile renklendiriyorum. Fazla yürüdüğümden dolayı pantul araları çabuk çürümesin diye terziye iç yama attırıyorum. İç yamanın pantul ile aynı renkte olmasına özen göstererek şıklığımdan asla taviz vermiyorum.

Ayakkabılarımı çelik burunlu antistatik olarak tercih ediyorum tabii bu da bize biraz renk kısıtlaması getirse de bu vesile ile imalatçılara da mesajım olsun farklı renklerde iş ayakkabıları istiyorum örneğin yeşil ! hiç de fena olmazdı

Tişört seçiminde malûm yaş aldık meme başlarım belli olmasın kâfi. Çatal çıkabilir fakat meme başı kırmızı cizgimdir .

Ve son olarak bir talebimi moda dünyasına iletmek istiyorum erkekler olarak çıtçıtlı badi istiyoruz. Kahrolsun cinseliyetçi giyim eşitsizliği...

Ekli dosyalar

• IMG_20250822_085244.webp
    IMG_20250822_085244.webp
    97.2 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20250822-090315.webp
    Screenshot_20250822-090315.webp
    69.3 KB · Görüntüleme: 28
Derdi reklam .
Konu bahane

Diğer bir forum sitesinde ürünlere satin alin tavsiyesi veriyordu .
Konuyu yönetim silmiş olabilir .
O forum sitesinde konuyu bulamadım link verecektim.

Kadın forum sitelerine.
Reklam ters tepecek.

Neyse bu yazimi kızmak için yazmadım nasihat vermek için.

Kolay Gelsin Sağlıcakla.

güzel insan, cinsiyetçi davranmayı hiç sevmem. ama buradaki üye arkadaşlarımız bir çoğu beden işçisi ve sizlerin tabiri ile erkek zararlısı. serbest konularda olsa bile böyle bir konu oldukça hoş olmuş umarım hitiniz artar. böyle güzel paylaşımlar için https://www.kadinlarkulubu.com sanırım size daha çok yakışacaktır. ben sesli düşünmeyeyim dayak atarlar yoksa...

Whois araması
Kimligin yok guven verilmesi
Diğer kare barkod kimligin.
( Sayfa altındaki .)

Bende sağına soluna takım sokuşturabildiğim, özellikle oralara buralara yamanıp toz pas içimde kaldığımda çok kirli gözükmeyen renkte kıyafetleri tercih ediyorum. Özellikle çok cepli olmalı, çalışırken hafakanlar basınca kolayca çart diye önünü alabilmem için düğmeli yerine çıt çıtlı olmalı.

Bu konu ile alakası yok .
Araya sıkıştıyayım dedim .

Forum sayfasındaki reklamlarda ( sayfa yenilemede değişiyor reklamlar ) tehlike yaratabilecek olabilir .

Örnek foto doğrulama ...
Tavsiyem engellenmesi

Screenshot_20250822_103442_Chrome.webp

Forum istatistikleri

Konular
133,386
Kullanıcılar
459,246
Son üye
mtuncturk

Yeni konular

Geri