Güç kaynaği neden yanar

Güç kaynaği


  • Kullanılan toplam oy
    1

hasan71

Üye
Katılım
4 Kas 2015
Mesajlar
11
Puanları
1
Yaş
27
Merhaba iyi günler arkadaslar ekte olan projedeki güç kaynagi neden 3 faz girişi kart uzerindeki yollari patlatir bu gibi baska devrelerde de ayni sekilde guc kaynagi yandi guc kaynaginin bozulmamasi icin negibi onlemler alabilirim elektrik dalgalan masi guc kaynagini yakar mi yakar sa ne yapmam gerekiyo simdiden tesekkurle
20190412_133511.jpg
r
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Nötr olmayan sistemlerde 3 fazla çalışan güç kaynakları kullanılabilir.Hemde mono faza göre daha az akım çekmiş olur.Güç kaynağının bozulmaması için alınacak en büyük önlem seçeceğiniz güç kaynağının çıkış akımının sistemin çektiği akımdan en az %30 daha fazla olmasına dikkat etmektir.Ayrıca güç kaynağının girişindeki voltaj dalgalanmaları ve hormoniklerde muhakkak güç kaynağnın ömrünü azaltır.Bunun için sistemin ana giriş voltajına emc filtre veya şok bobini koyarak önlem alabilirsiniz.
 
Merhaba iyi günler arkadaslar ekte olan projedeki güç kaynagi neden 3 faz girişi kart uzerindeki yollari patlatir bu gibi baska devrelerde de ayni sekilde guc kaynagi yandi guc kaynaginin bozulmamasi icin negibi onlemler alabilirim elektrik dalgalan masi guc kaynagini yakar mi yakar sa ne yapmam gerekiyo simdiden tesekkurleEkli dosyayı görüntüle 53495r
Güç kaynağı diye tabir ettiğiniz şey nedir? Verdiğiniz şemada böyle birşey görünmüyor. Selenoid kontrolün 220/24v doğrultucu girişi mi? Oda kart değil kablolu bağlantı?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,890
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst