Gözlerimle şahit oldum..YAZIK Kİ NE YAZIK...

otrcmn

Üye
Katılım
1 Ara 2010
Mesajlar
3
Puanları
0
Yaş
46
Öncelikle öyle faydalı öyle ünlü bir site olmuşki bu konuda yönetici arkadaşlar ne kadar övünseler azdır.Ve bu sitenin en eski üyelerinden biri idim !!!!!!!

Bir otomasyon firmasıyım.Çoğunluk işim revizyon.Artan , çıkan ,yada elimde olup kullanmadığım bazı ürünlerim oluyor.İlk kez ikinci el pazarında meslektaşlarımın işleri görülsün diye satmaya karar verdim.İlanım yayınlandıktan 2 saat sonra başka bir ilan vermek istedim.Birden TİCARİ AMAÇ GÜTTÜĞÜNÜZ İÇİN ÜYELİĞİNİZ SÜRESİZ DONDURULMUŞTUR .dendi.Yazık ki ne yazık...Siz bana adına ticaret denen paranın içinde olmadığı bir şey söyleyin???

( sanırım sattığım ürünün fiyatı nedeni ile birlerinin ayagına bastım) ve yöneticilere şikayet edildim..

Ya birileri burayı ticarethaneye çevirmiş ki bir ürün satmaya kalkınıldığında size şikayet ediyor. Yada Çok büyük haksızlıklar ve menfaatler dönüyor.

Sevgili site yöneticileri..!!!!!!!!!!!
Ben bu ikinci el pazarından çok malzeme aldım.Bir çok nikle ticaret yapan bir kaç kişiyi biliyorum.Aslında sizde incelerseniz anlayacaksınız.Hala şu an bile bir kaç üye birden fazla isim altına bürünmüş.Özelden benle konuşmayı denerseniz size yardımcı olmak isterim.

Yeni nick altında tekrar bu siteye üye oldum.....Tabi bu sitemimi yayınlayıp benim üyeliğimi kabul ederseniz.

Bu konuda site yöneticilerinden daha duyarlı olmalarını bekliyorum..

site yöneticilerinden bir açıklama bekliyorum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sayın otrcmn, Ege Beyi, Giorgios35 veya renginotomasyon

Hakkınızda herhangi bir şikayet gelmedi. Defalarca yazdığımız uyarıları dikkate almadan ticari faaliyet yürütmeye devam ettiğiniz, bir üyeliğinizle ilan verip diğer üyeliğinizle konularınıza talep yaratmaya çalıştığınız için forumdan uzaklaştırıldınız. Aynen sizin gibi uzaklaştırılan bir çok kişi oldu bu temizliğimiz bir süre daha sürecek. Burası sizin yada başka bir üyenin zahmetsiz ticaret alanı değil. Artık sınırlarımızı zorlamaya başladınız çok yakında bölümü tamamen kapattıracaksınız sizde rahat edeceksiniz bizde rahat edeceğiz.

Forumdan yine uzaklaştırıldınız, mümkünse ticari beklenti ile bir daha foruma üye olmayın.
 
bence otrcmn yalan soyluyor bilgısayar ı ıyı bılen bırısı değılım ama İP numarası denılen bişey var anında aynı ip numarasından gırış yaptığınız bellı olur sızınkı sayın otrcmn havanda su dovmek:) acaba ortalığı karıştırabılırmıyım allah yolunuzu açık etsın
 
sayın üyeler

daha önce de belirttiğim gibi bazı üyelere davulun sesi uzaktan hoş geliyor. ikinci el pazarı artık o kadar ileri gittiki tamamen üyeler işi ticarete dökmeye başladı. biz de isteriz üyeler yasaklanmasın, ikinci el pazarında mesajlar yazılsın, forumun ziyaretçi trafiği artsın. ama iş bu şekilde işlemiyor. son zamanlarda çok fazla ciddi şikayetler aldık bu konu ile ilgili. öyleki eski üye gibi gibi gözküküp satışlarını arttırmak isteyen kişiler rumuz değişimi yapmak için eski üyelere tekliflerde bulunmuşlar. bununla da yetinmeyip kendi satmak istediği ürününü manipule etmek için birden fazla kullanıcı adı alan üyeler olmuş. bu forum amatör ruhla ve prfosyenelleşme çabaları içinde yönetilmeye devam ediyor ve de edecek. çok daha profesyonel bir forum yaratmak için elimizden geleni yapıyoruz. bu şekilde devam ettikçe forumu tamamen ticari amaç için kullanan üyelere yer verilmeyecek. kimse kusura bakmasın.

bilgilerinize, saygılar...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,855
Kullanıcılar
449,990
Son üye
alpersirakaya

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst