Firma Rehberi Bölümü Yenilendi

Aksi

Site Yetkilisi
Yönetici
Site Yetkilisi
Katılım
26 Eyl 2008
Mesajlar
1,887
Puanları
472
Yaş
40
Firma Rehberi Bölümü Yenilendi

Kontrolkalemi.com olarak pazar payını artırmak isteyen firmalarımıza müthiş bir fırsat sunuyoruz. Firmanızı daha iyi tanıtabilmeniz ve diğer firmaların bir adım önüne geçebilmeniz için yenilenen Firma Rehberine internet sitenizi ekleyerek firmanızı binlerce kişinin incelemesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede Türkiye’nin dört bir köşesinde firmanızın ismini duyurabilir ve yepyeni iş imkânlarına kavuşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak firmalarımızın hizmetine sunduğumuz bu reklam fırsatından yararlanabilmek için tek yapmanız gereken bizimle link değişimi yapmaktır. Diğer firmaların arasında kaybolup gitmek yerine farkınızı ortaya koyarak pazar payınızı artırmak istiyorsanız firmanızı hemen kayıt edin.

Yeni Firma Nasıl Kayıt Edilir?

Firmanızı sisteme kayıt ettirebilmek için ilk olarak üst menüden Firma Rehberi linkine tıklayarak özel alana giriş yapmalısınız.

firmarehber.jpg


Daha sonra sitenizin uygun gördüğünüz bir yerinde forumumuzun ana sayfasını yani https://www.kontrolkalemi.com adresini hedef alacak şekilde bir link verin.

linkver.jpg


İsterseniz Bize Link Verin kısmına tıklayarak hazır kodları alarak sitenize yerleştirebilirsiniz.

Sitenize linkimizi yerleştirdikten sonra firmanızı kayıt etmek için Firma Ekle linkine tıklayınız.

firmaekle.jpg


Bağlantı kısmına firmanızın linkini tam olarak girip kategori kısmından da firmanıza en uygun kategoriyi seçerek devam tuşuna basınız.

linkekle.jpg


Gelen ekranda yazdığınız bilgiler kullanıcılarımız tarafından görüleceği için bu kısmı dikkatli bir şekilde doldurmanız gerekiyor. Firmanın İsmi yazılı kutucuğa firmanızın ismini tam ve düzgün bir şekilde yazınız.

Karşılıklı Bağlantı Adresi yazılı kutucuğa firmanızın web sitesi üzerinde, forumumuza link verdiğiniz adresi tam olarak girmeniz gerekiyor. Forumumuza, firma sitenizin ana sayfasında ya da iç sayfalarında link verebilirsiniz. Lütfen firmanızın web sitesi üzerinde link verdiğiniz adresi web tarayıcınızın adres çubuğundan kopyalayarak bu kutucuğa yapıştırınız. Unutmayın bu adımı doğru bir şekilde geçmeden firmanızı kayıt etme işlemini tamamlayamazsınız.

link.jpg


Açıklama kısmında firmanız ve ürünleriniz hakkında daha çok bilgi vererek daha cazip bir ilan hazırlamak tamamen sizin elinizde.

Gönder butonuna bastıktan sonra firmanız sisteme kayıt oluyor ve en kısa sürede yayınlanmaya başlıyor.
 
Son düzenleme:
Firma eklemek istiyorum,fakat link verme işini anlayamadım.Yardımcı olursanız memnun olurum.

Saygılar
 
Yukarıda ayrıntılı olarak anlattığım üzere firmanızın web sitesinde uygun gördüğünüz bir yere forumumuzun ana sayfası olan https://www.kontrolkalemi.com adresine yönlendirme linki koymalısınız.
 
Konu sizlere basit gelebilir ama herkes için değil. Onun için bilmeyenlerinde anlayabileceği şekilde anlatmak daha faydalı olur diyorum.
Ayrıca firma çalışma alanları birbirinden çok farklı ise ne olacak. Getirileri ve götürüleri neler olabilir. anlayalım. objektif bir anlatım yapacağınıza eminim. saygılar
 
Konu sizlere basit gelebilir ama herkes için değil. Onun için bilmeyenlerinde anlayabileceği şekilde anlatmak daha faydalı olur diyorum.
Ayrıca firma çalışma alanları birbirinden çok farklı ise ne olacak. Getirileri ve götürüleri neler olabilir. anlayalım. objektif bir anlatım yapacağınıza eminim. saygılar

Sayın ledcip konuyu resimlerle ayrıntılı bir şekilde anlattım. Firma eklemek için ihtiyacınız olan tüm menülerin resimlerini konuya eklediğim için sadece resimlere bakarak bile firma ekleme işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Firma çalışma alanları birbirinden çok farklı ise ihtiyaç duyulduğu taktirde yeni katagoriler ekleyebiliriz. Bunun için bana özel mesaj atmanız yeterli olacaktır.

Firmanızı kontrolkalemi.com firma rehberine ekleyerek direk hedef kitleye ulaşacağınız için internette bolca bulunan firma rehberlerinden çok daha etkin bir şekilde firmanızı tanıtmış olacaksınız. Bu sayede firma sahipleri yeni iş imkanlarına kavuşurken tüketiciler de günlerce iş yaptıracak firma aramak zorunda kalmayacaktır.
 
Peki ekledigimiz firmayı daha sonra düzenleme yada silme işlemlerini nereden yapabiliriz?
 
Özel mesaj yolu ile bana ulaşırsanız yardımcı olabilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,631
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst