FIKRA: TAMİRCİ İLE DOKTOR

Dünyanın en ünlü kalp doktoru De Bakey'ın arabası bozulmuş, arabasını tamire götürmüş. Tamirci arabasının kaputunu açmış ve De Bakey'e dönerek:
- "Size birşey soracağım neredeyse ben ve siz aynı işleri yapıyoruz. Mesela ben şimdi itina ile kaputu açacağım bir bakışta problemin nerde olduğunu anlayacağım, kapakçıkları temizleyeceğim, gerekirse kabloları, motor yağını değiştireceğim, hatta çok gerekli ise motoru çıkarıp yerine yenisini takacağım!!. Söylesenize nasıl oluyorda siz milyon dolarlar kazanıyorsunuz ama ben meteliğe kurşun atıyorum?"
Bunun üzerine De Bakey tamircinin kulağına eğilmiş ve şöyle demiş:
- "BUNLARIN HEPSİNİ MOTOR ÇALIŞIYORKEN YAPMAYI DENESENİZE!!!"

güzeeeeel oda hastayı bayıltmadan ameliyat etse?:mad::mad:
 
Ben bu lafı eskiden beridir beğenmem. insanda da yüksek gerilim üreten, elini kaptırabilecek organlar olsaydı "motor çalışırken yap da görem" bu cevabı verebilir miydi? Tv tamircisi ustama da tamirini yaptığı doktorun eşi şöyle demiş "4 sene okuyup doktor olunuyor bi tv tamirinden 15-20 lira istiyorunuz". Ustam bir şey dememiş. Benim aklımdan şunu söylemek geçti "siz muayene parasına bu fiyatı biçiyorsunuz ameliyatı bu maliyete getirsenize"!!!
 
öncelikle bole meslekleri bir kefede tutmanın mantığını anlayamadım.bir elektrikçi bizim mesleğimizde doktorluğa benziyor deyip böbürleniyorsa ya doktorun ne yaptığını bilmiyor yada insan vücüdunu hiç tanımıyor.herkes kendi işini yapsın.
 
Acemi doktor yalnız candan eder. Acemi mühendis hem maldan, hem candan eder.
 
Doktor şövenizmi yapan, teknik elemanı küçümseyen bu fıkrayı teknik bir foruma koymak ne akıl seviyesidir. Doktorun işi önemli sizin işiniz ne ki havası veren , doktor egosuna hizmet eden bir fıkra.
 
Doktor şövenizmi yapan, teknik elemanı küçümseyen bu fıkrayı teknik bir foruma koymak ne akıl seviyesidir. Doktorun işi önemli sizin işiniz ne ki havası veren , doktor egosuna hizmet eden bir fıkra.

Hep iş, Hep iş.!! birazda gülelim, gülemiyorsak bile biraz tebessüm edelim, hiç olmazsa eve gelince penseyi, tornavidayı işyerinde bırakalım, fıkralara bile takıntılı olmak ne akıl seviyesidir
 
Evet bu hayat koşullarında biraz gülümsemek; motorun yağını değiştirmek manasına gelir.Fıkra bu sadece gülümseyelim.
 
Biraz gülelim ha!!! o zaman Yunanlıların Türkler hakkındaki fıkralarını yazalım gülelim. Doktor egosuna hizmet eden fıkrasına gülemem, hoş ne kadarda komik olduğuda tartışılır.
 
gerektiğinde malımızı feda ederiz ya canımızı.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,216
Mesajlar
915,874
Kullanıcılar
449,997
Son üye
Ali5534

Yeni konular

Geri
Üst