FieldGain Teknik Arçalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ALakurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ALakurt

Üye
FieldGain artık Google Play’de yayında.

18 Yıldır Endüstriyel otomasyon alanında çalışmaktayım. Bu süreçte elde edindiğim deneyimler ile bir mobil uygulama geliştirme kararı aldım. uygulama tamamen tarafımca AI destekli olarak geliştirilmektedir.

Aylar süren geliştirme, test, yeniden tasarım, bozma, düzeltme ve beklediğimden çok daha fazla şey öğrenmenin ardından FieldGain artık resmi olarak üretimde.

FieldGain; gerçek saha çalışmaları için geliştirilmiş bir mobil mühendislik aracı.
105 mühendislik hesaplayıcısı, çevrimdışı öncelikli kullanım, hesaplama geçmişi, PDF raporlama ve teknisyenlerin ürünü gerçek hayatta nasıl kullandığını temel alan bir Premium yaşam döngüsü sunuyor.

Bu ürünü, endüstriyel otomasyon alanındaki tam zamanlı işime devam ederken geliştirdim. Sahada karşılaştığım gerçek problemleri, ürünün yol haritasına dönüştürdüm. Zamanla içerisine arıza teşhis modülü eklemeyi düşünüyorum. şuan dataset'leri oluşturmaktayım.

Bu yayın bir bitiş çizgisi değil.

Şimdi demo videosunu finalize ediyorum ve RevenueCat Shipaton 2026 başvurusu için son hazırlıkları yapıyorum.

Yeni bölüm şimdi başlıyor.

FieldGain — sahadan doğdu ve sahayla birlikte büyümeye devam ediyor.

Sırada neler var?
Formula Wizards
Daha karmaşık mühendislik hesaplamalarını adım adım yönlendiren akıllı hesaplama akışları.
Smart & Modular Checklists
Hesaplamalarla bağlantılı, farklı saha görevlerine uyarlanabilen akıllı ve modüler kontrol listeleri.
Professional Knowledge Mini-Games
Mesleki bilgiyi daha etkileşimli hale getiren, mevcut karakter ve ilerleme sistemiyle birleşen mini oyunlar ve oyunlaştırma mekanikleri.

Bir hesaplama aracından, daha kapsamlı bir saha platformuna doğru. Hedefimiz adım adım ilerlemek.

Mağaza bağlantısı
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.volt24.fieldgain

İndirip destek olursanız sevinirm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha fazla bilgi edin…