fabrika ofis icinde muzık sistemi.acil öneriler beklıyorum arkdaslar

ktyztkn

Üye
Katılım
8 Ocak 2007
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
39
fabrikanın ofis bolumunde belirli noktalar yerlestırdıgım haporlörleden muzık dinlenılmesını istiyorum.lakın bu muzık santral a baglı bilgisayardan haberlesme ile istedıgım sekılde degısmeli.santral zemın katta.bılgısayar birinci katta.ve ben 5 farklı yere haporlör koymak istiyorum.bu konuda bılgım yok.yardımcı olursanız sevınırım.baska fiıkır verirsenız de guzel olur.
 
senin dediğin bağlantı sadece mikserle olabilir. buda maliyeti yüksek bi müzik sistemi olur. manüel olarakta 5 ses çıkış kontrollü bi anfiden yapabilirsin bu sana daha ucuza mal olacaktır. mikserle olan sana 1.000ytl ile 1.500ytl arasında olacaktır. anfili olan sistem 200ytl ile 300ytl arasında olacaktır. ilk başta bu maliyetleri göze alman gerekir..
 
hocam mikser dedıgın konuyu biraz daha ayrıntılı olrak acabılırmısın.server in haporler cıkısından server a baglı bilgisayrdan muzıgım adı altında paylasım kalasoru acarak agbaglatıları ile haporlere cıkıs olablırımı.
 
Kullanılacak hoparlörlerin toplam gücünü karşılayacak bir kuvvetlendirici almanız,hat çıkış trafolu olanı tercih etmeniz gerekecek.Hoparlör kabin veya kutusuna hoparlör gücü kadar hat trafosu takar empedansı hesaplayıp bağlarsanız sorununuz çözülecektir. Kolay gelsin.
 
mikser dediğim olay bugün televizyon ve stüdyolarda istediğin mikrafon a veya hoparlöre ses vermek için kullanılıyor. üzerinde hem anfisi hemde kontrol paneli bulunuyor böylelikle istediğin ortamdaki sesi keser istediğin ortama verebilirsin. zaten bunu kullanmak istersen bu cihazı alacagın yerde sen bu sistemi nereye ve kaç hoparlör kullanacağını söylersen onlar sana en uygun olanı söylerler. yani bilgisayar kontrollü bi mikser işini görür. ağdan müzikleri paylaşıma vermen sadece o bilgisayarlarda serverda olan müziklerin görünmesini sağlayacaktır. bilgisayardan ağ kurup bunları yapman olanaksız mikser tarzı bi cihaz bağlamak zorundasın. senin dediğin gibi bi olay olsaydı 4.1 veya 5.1 ses sistemlerinin kontrolünüde yapabilirdin.
 
mrb arşakaşlar benim hp5,5 su motorum var ben buna otamatik kumanda baglama istiyorum yani şöyle bu kumandanın içinde seviye flatörü olacak faz koruması olacak ve motorun çalışması ve durdurmasını yarayan kontaktör olacak ama bu konuda bana yardımcı olabilirmsiniz yani çizimini gönderbiilirmsiniz hemde acil bir şekilde herkese kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,203
Mesajlar
915,799
Kullanıcılar
449,984
Son üye
riki35

Yeni konular

Geri
Üst