Exproof Pano sızdırmazlık ürünleri

cagri1205

Üye
Katılım
15 Ağu 2016
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
35
Merhaba Değerli Üyeler;

Exproof pano imalatı yaparken exproof rekor ve buton vs. ekipmanların pano kapağına yada alt pleyte montajı yapılırken hangi marka model sızdırmaz contasını kullanıyorsunuz? Benim bildiğim kadarıyla yüksek ısıya karşı yada alev karşı dayanıklı olması gerekir.
Petrol istasyonu yakınlarında atıksu artıma panosu dizaynı üzerinde çalışıyorum. Bu konuda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var.

Panoya HMI montajı yapılır ise Atex standartlarından çıktığını bilgisini Ex pano üretici firmadan aldım. Örneğin Siemens comfort panellerin atex sertifikası var bu sertifika ne anlama geliyor?

Saygılar;
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Exproof rakoru monlajlarken herhangi bir sızdırmazlık contasına ihtiyaç yok. Gerekli ıp ve zone sınıfı product grubu box ve rakorda birbirini karşılaşın yeterli.

Butonu siz uygulayamazsınız. Eğer exproof buton alırsanız zaten yüksek maliyet olacaktır. Kutu üatündeki komponentleri üreticiden montajlı isteyin.

Hmı dediğiniz dokunmatik ekran modülü ise, onun uygulandığı özel box almanız lazım. Bulmanız zor olsa da var. Petro kimya endüstrisine maküna tasarlayan firmalar kendi makinaları için bu sertifikayı alıyorlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,655
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst