ExpKits almalı mıyım ?

engerex01

Üye
Katılım
7 Mar 2010
Mesajlar
53
Puanları
1
Her kese iyi geceler.
Bugün pic programlayıcım bozuldu ve yenisini almaya karar verdim. ExpKits in PicKit2 sini almak istiyorum ama düzgün çalışır mı dayanıklı olur mu bilemiyorum. Kullananlar varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim.
PicKit2 Pic Programlayıcı Kartı | Programlayıcılar | ExpKits - Satın Al
 
Ben de arkadaşımdan aldığım bu cihazla başladım şu anda. Gayet güzel. Ben de almayı düşünüyorum. Alınca bilgi verirseniz sevinirim.
 
Dün expkit in pickit2 si geldi. Dünden beridir 10 15 kez değişik piclere program attım hiç bir sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar brennerle rezillik çektiğime üzülüyorum. Bide brennerle program atamadığım ve bozuk olduğunu sandığım piclere pickit2 ile program atabiliyorum sorun programlayıcıdaymış. Velhasılı kelem expkit in pickit2 sini almak isteyen olursa çekinmeden alabilirler. PicKit2 Pic Programlayıcı Kartı | Programlayıcılar | ExpKits - Satın Al
Bide programlayıcının üzerinde zif soketin arkasında atmel için çıkış koymuşlar ya resimlerinde orda pin görünmüyor ama bana gelen ürün üzerinde atmel için çıkışpinleride takılı geldi.
 
Güle güle kullan. Ben de ilerleyince pic konusunda bunu alacağım.
 
güzel ciğaz bende kullandım ama baya büyük cepte taşıyamıyorsun çantada taşırken dikkat etmek gerekir kitin alında pleksi kullanmışlar tamam ama üstünü açık bırakmışlar zif soket üzerindeki işlemci açıkta ve korumasız.ben tasarımını hiç beyenmedim.
kutu tasarımı koruma yönünden delap daha komplike duruyor
PICKit2_White.jpg

buda konuda bahsedilen expkits pickit2
PICKIT-2-Microchip-USB-2-0-PIC-Programlayici__22566489_0.jpg
 
ExpKits bu firmayı kesinlikle tavsiye etmiyorum.
aynı pic programlayıcıdan bende kullanıyorum tam 1 sene önce aldım şimdide zif soket pici tanımamay başladı aldığım firmaya söyledim garanti kapsamında oanrılması gereken ürünü ücretli şekild etamir edeceklerini söylediler. şu anda elimde 2 tane pic programlayıcı var brenner 8 ve pickit 2ikiside sıkıntılı kullanamıyorum şimdi kendi programlayıcımı kendim yapacam ...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,212
Mesajlar
915,856
Kullanıcılar
449,991
Son üye
multiroots

Yeni konular

Geri
Üst