Eplan soru

groove

Üye
Katılım
19 Ara 2008
Mesajlar
169
Puanları
1
Yaş
37
Herkese ii geceler eplan ile ilgili olarak yardıma ihtiyacım vardı ama bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse çok sevinicem.Şimdi sorunum şu eplan ı kurdum kendi bilgisayarıma bilindiği üzere bir çok antet bulunmaktadır programın kendisine ait ama ben kendime temiz bir proje sayfası açtığımda (new-multi line...) bomboş bir ekran geliyor yani ne bir antet var ne de başka birşey sadece kapak sayfası tam takım hazır geliyor diğer türlü kaç tane sayfa açarsam açayım hep bomboş geliyor bunu nasıl yapabilrim yani çalışacağım zaman hep aynı antet çıksın karşıma bunu nasıl ayarlayabilrim?Araştırmalarıma göre antet kütüphanesine baktığımda üzerinde değişiklikler yapılabiilyor antetin ne anlama geldiğini anlayamadım.


bir sorum daha var eplan ile ilgili olarak elimizde bir excel sayfasında malzeme listesi var bunu eplan ile birleştirebiliyormuyuz yani excel de olası değişiklikler olduğunda eplanın kendisine ait malzeme listesindede bu değişiklik gözlenebiliyormu


sorunuma yardımcı olacağınızı ümit eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
 
Kardeş sayfa açarken Plot Frame den anted seçebiliyorsun Ama shematic Multiline ler ı seçtiğinde form kısmını boş bırak.
Diğer söğlediğine gelince Eplan dan export ettiğin exel üzerinde değişiklik yaptığında exeli
kaydedip eplan a tekrar dönüş yaptığında sana yapılan değişikleri projeye uygulayayım mı diye diye soruyor. Evet dersen uygular.Yani yine çok zorlanırsan eğitim al çıkarırsın ne de olsa.
 
selamlar
eplan p8 panel layout oluşturdum mallzemeleri sıralıyorum fakat mallzemelerin üstünde part number çıkıyor ben sadece item numberin çıkmasını istiyorum bunu yaparım bu dediğimi eplan demo adlı projesinde çok güzel bir şekilde yapılmış çok uğraşmama rahmen yapamadım yardımlarınız için şimdiden çok teşşekkürler
SAYGILARIMLA...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,191
Mesajlar
915,726
Kullanıcılar
449,961
Son üye
omr70

Yeni konular

Geri
Üst