eplan p8 sayfa sorunu

hasata

Üye
Katılım
27 Nis 2008
Mesajlar
37
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar eplan p8 öğrenmek istiyorum, programı indirdim kurdum fakat program bana çalışma sayfası vermiyor.:(
aşağıda resimde gözüktüğü gibi hata veriyor, bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, teşekkürler...

Yönetici Notu: Paylaşılan fotoğraf, fotoğraf paylaşım sitesinden silindiği için kaldırılmıştır.
 
Mehaba hasta;
Öncelikle hata mesajında zaten ne yapacağını yazmış, hiç bir şey bilmiyorsan hata açıklamasını google çeviriye kopyala zaten sana ne anlama geldiğini söyleyecek. Bir şeyleri anlamak ve çözmek yerine hep hazıra alışıyoruz gerçekten yazık!

Ama ben yinede açıklayayım Öncelikle 1. sayfada kapak sayfası açmışşın sonra 2. sayfada Çizim yapmak için şematik sayfa açmak istiyorsun şematik sayfa tek başına kullanılır ayrı bir formu sayfaya atamazsın zaten hata mesajında form f26_001'i silinmesi gerekiyor diye yazmış.

Size tavsiyem yaptığınız işe biraz daha kendinizi vermeniz.

Teşekkürler.
 
sn: ercinciftci
öncelikle teşekkürederim
cad cam bölümün de farklı konularda birkaç arkadaşın bu tip sorunu olduğunu görmüştüm ve kendimce ( demekki zor bişey) diye düşündüm ve kurduğumda bende aynı sorunla karşılaşınca vede ingilizce bilmeyince siz üstadlarıma danışmak istedim,
tekrar teşekkürler..
 
Sayın hasata,
Sayın ercinciftci,

bence dikkatli olmak güzel birşey, sayın ercinciftci'ye kesinlikle katılıyorum.

Fakat o dikkati detaylarada vermeliyiz, özellikle isim yazarken "hasata" yerine "hasta" yazmamak lazım. Dikkat hepimiz için geçerli. Bu sadece bir düzeltmedir, lütfen yanlış anlaşılmasın.

cadsaopaulo
 
Hazır isim konusuna gelmişken;
Neden insanlar gerçek isimlerini kullanmaktansa örn:hasan,mehmet,ali gibi hem okuması hemde yazması zor garip isimler seçerler doğrusu anlamıyorum insanlar gerçek isimlerini kullanmamakla neyi gizlemeye çalışırız bilemiyorum.örn:cadsaopaulo,hasata gibi

kimse üstüne alınmasın!

Erçin ÇİFTÇİ
 
sn ERÇİN ÇİFTÇİ: size tekrar teşekkür ederim, moralimin bu kadar bozuk olmasına rağmen yüzümde bir temehsüm oluşturdunuz.
haklısınız abuk isimlerden bende haz etmem (ör: zencinickli) gibi neyse ki ben soy adımın yarısını başa getirerek ATA HASGÖREN olan isim ve soy ismimi HASATA olarak çevirdim.
 
p8 mantıklı hatalar veren bir program rapor sayfalarını yüzde yüz türkçe yapılıyor ve istediğimiz format uygulamamıza izin veriyor daha binlerce güzel özellik var.
kolay gelsin.
 
arkadaşlar ben eplan 6.1 kullanıyorum bu versiyon için oluşturulmuş makrolara ihtiyacım var. bu konu hakkında bana yardımlarınızı bekliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,316
Mesajlar
916,653
Kullanıcılar
450,150
Son üye
Sqnax

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst